آغاز رزمایش دریایی روسیه در آب‌های ژاپن-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

آغاز رزمایش دریایی روسیه در آب‌های ژاپن

روسیه قصد دارد رزمایش دریایی خود در آب‌های ژاپن و دریای اوخوتسک را آغاز کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 05
کد خبر: ۱۸۷۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر. وزارت دفاع روسیه امروز (دوشنبه) اعلام کرد که نیرو‌های ناوگان اقیانوس آرام روسیه رزمایش‌های عملیاتی خود را در آب‌های دریای ژاپن و دریای اوخوتسک آغاز کرده‌اند که تا ۲۰ ژوئن ادامه خواهد داشت.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، این وزارتخانه در پیامی تلگرامی نوشت: «بیش از ۶۰ کشتی جنگی و شناور پشتیبانی، حدود ۳۵ هواپیمای نیروی دریایی، نیرو‌های ساحلی و بیش از ۱۱ هزار پرسنل نظامی در تمرین گروه‌بندی نیرو‌های ناوگان اقیانوس آرام شرکت دارند.»

 

این رزمایش در حالی انجام می‌شود که هفته گذشته منابع آمریکایی گفتند این کشور به دنبال آن است تا مواد انفجاری از جمله تی ان تی مورد نیاز توپ‌های ۱۵۵ میلی متری اوکراین را از ژاپن تهیه کند. ژاپن صادرات برخی اقلام نظامی به خارج کشور را ممنوع می‌داند. اما، به نظر می‌رسد در میانه کمبود مهمات، راه‌حلی برای فعال کردن فروش تی ان تی پیدا کرده است.

 

به نظر می‌رسد «فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن، می‌خواهد به اوکراین کمک کند، زیرا دولت او می‌ترسد پیروزی روسیه باعث شود چین به تایوان حمله کند و کشورش را درگیر یک جنگ منطقه‌ای کند. عقب‌نشینی ژاپن از صلح‌طلبی، تا کنون به کمک‌های نظامی کشنده کشیده نشده است و کمک‌های توکیو به کی‌یف را محدود به بسته‌هایی مانند جلیقه، کلاه ایمنی و جیره غذایی کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده