اردوغان: آتش زدن قرآن کریم به نام آزادی، مفهومی ندارد-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

اردوغان: آتش زدن قرآن کریم به نام آزادی، مفهومی ندارد

رئیس جمهور ترکیه در واکنش به سوزندان قرآن کریم در سوئد گفت که آتش زدن قرآن کریم و دیگر مقدسات به اسم آزادی مفهومی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه در سخنانی پس از نشست هیئت دولت در آنکارا عنوان کرد، همانطور که آتش زدن کلیسا، کنیسه یا معابد، آزادی نیست، هیچ گونه آزادی برای سوزاندن قرآن وجود ندارد.

وی ادامه داد: وقتی صحبت از امنیت خودشان می‌شود، قانون نمی‌شناسند، اما وقتی نوبت اماکن مقدس مسلمانان می‌رسد، به یاد آزادی بیان می‌افتند.

به گزارش آناتولی، اردوغان افزود: همه جهان می‌داند و باید بداند که ما نه در برابر سیاست تهدید و تحریک و نه در برابر ارعاب و ترس تسلیم نخواهیم شد.

رئیس جمهور ترکیه تأکید کرد، همه باید بپذیرند که با تامین فضا برای تروریست‌ها و اختصاص دادن میادین شهر به آن‌ها نمی‌توان دوستی ترکیه را به دست آورد.

عصر روز چهارشنبه، یک فرد افراطی به نام «سلوان مومیکا» (۳۷ ساله) در استکهلم، در نخستین روز تعطیلات عید قربان، یک نسخه از قرآن را پاره کرد و آن را در مسجد مرکزی این شهر به آتش کشید. وی پس از آنکه پلیس این کشور مجوزی را برای برگزاری تظاهرات ضداسلامی صادر کرد، این جنایت را مرتکب شد.

دولت سوئد پس از موج گسترده‌ای از محکومیت‌های بین المللی، سوزاندن قرآن کریم در استکهلم را محکوم کرد و آن را «اقدامی ضد اسلامی» توصیف کرد. / آناتولی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده