درآمد 240 میلیون دلاری دولت از رجیستری تلفن همراه-راهبرد معاصر
سانحه برای بالگرد رئیس‌جمهور در آذربایجان شرقی محسن رضایی: مجلس آینده نیاز به وحدت‌ در درون و هم‌افزایی با قوای دیگر دارد کدام مجلس در رأس امور است؟ ۱+۳ گزینه مطرح برای ریاست مجلس خبرگان امیر نصیرزاده: دشمنان علیه ایران تغییر رویکرد داد‌ه‌اند حضور ناو سپاه در محل استقرار نیروهای آمریکایی در نزدیکی جزیره گارسیا سفر رئیس اقلیم کردستان به تهران و هیاهوی غرب سخنگوی دولت: انتخاب ارکان داخلی مجلس با نمایندگان منتخب است آیت الله رئیسی: رابطه بین ایران و آذربایجان ناگسستنی است بانکی‌پور: امیدواریم در پنج سال آینده به نرخ باروری ۲.۵ برسیم سرلشکر سلامی: در عملیات وعده صادق قلب استکبار را هدف گرفتیم وزیر کشور: کمبودهای قانونی درباره نگهداری حیوانات را باید تکمیل کنیم قالیباف: گزارش نظارتی در خصوص تامین اقلام اساسی سه شنبه در مجلس قرائت می‌شود ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران برای بررسی سیل مشهد دستور کار مجلس امروز 30 اردیبهشت 1403

درآمد 240 میلیون دلاری دولت از رجیستری تلفن همراه

عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به دیدار اعضای این فراکسیون با مدیران ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: دولت از طرح رجیستری 240 میلیون دلار درآمد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 18
کد خبر: ۱۹۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر ، سکینه الماسی عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مجلس شورای اسلامی ، در تشریح جزئیات دیدار عصر امروز اعضای این فراکسیون با مدیران ستاد مرکزی قاچاق کالا و ارز کشور گفت: این نشست برای تعامل و هم‌اندیشی بیشتر بین دولت و مجلس در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز بود.

 

وی افزود: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از 24 دستگاه تشکیل شده است که البته طبق اصلاحیه جدید تعداد اعضای این ستاد مرکزی به 26 دستگاه افزایش پیدا کرده است.

عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: این ستاد در بحث برنامه‌ریزی، هماهنگی و سیاست‌گذاری مبارزه با قاچاق کالا و ارز فعالیت داشته و از تمام قوا در این ستاد عضو بوده و در حقیقت فراقوه‌ای است.

 

الماسی با بیان اینکه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال 1381 با دستور رهبر معظم انقلاب تشکیل شده است، گفت: متاسفانه این ستاد تا سال 92 فاقد قانون بوده است اما در سال 92 قانونی برای آن تدوین شده و وضع می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: رسالت اصلی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز حرکت در مسیر ارتقای تجارت و اقتصاد کشور است.

 

عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: معاونت پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز توضیحاتی درباره مقررات کولبری و ته‌لنجی اعلام کرد، ضمن اینکه چندین سامانه که با این ستاد مرکزی در ارتباط و فعالیت هستند نیز توضیحاتی داده شد.

 

الماسی خاطرنشان کرد: سامانه‌هایی که با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در حال فعالیت هستند دارای پیشرفت بیش از70 و 80 درصدی است که می‌توان به بانک مرکزی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت راه و شهرسازی، وزارت بهداشت و درمان، وزارت امور اقتصادی و دارایی، گمرک، وزارت دادگستری، سازمان ملی استاندارد، قوه قضائیه، بخشی از سامانه‌هایی بود که با این ستاد هماهنگ بودند.

 

وی ادامه داد: در باره کاهش آسیب‌پذیری و نظارت بر مبادی رسمی توضیحاتی در این جلسه اعلام شد.

عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مجلس شورای اسلامی خواست که در زمینه اصلاح قوانین کمک‌حال این ستاد باشند.

 

الماسی گفت: با توجه به توضیحات مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام شد که 15 دستگاه ایکس‌ری کانتینری و تریلی به منظور نظارت بیشتر و رصد کالاها وجود دارد و در آینده هم چند دستگاه دیگر در گمرکات کشور نصب خواهد شد.

 

وی با اشاره به اجرای طرح رجیستری تلفن همراه گفت: ‌اجرای این طرح توانسته برای دولت 240 میلیون دلار عایدی داشته باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار