وزیر خارجه فرانسه: مسیر گفت‌وگو با ایران هنوز باز است-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

وزیر خارجه فرانسه: مسیر گفت‌وگو با ایران هنوز باز است

وزیر خارجه فرانسه می‌گوید با وجود گام سوم کاهش تعهد ایران به توافق هسته‌ای، مسیر گفت‌وگو با تهران همچنان باز است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ژان ایو لو دریان» وزیر خارجه فرانسه روز یکشنبه تأکید کرد که مسیر گفت‌وگو و دیپلماسی با تهران همچنان گشوده است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، لو دریان گفت با وجود آنکه ایران همانطور که گفته بود گام سوم در مسیر کاهش تعهد به توافق هسته‌ای را برداشته، اما کانال‌های گفت‌وگو با تهران «هنوز باز است.»

 

جمهوری اسلامی ایران آخر هفته گذشته در واکنش به عدم تحقق وعده‌های اتحادیه اروپا در ارتباط با برجام، بخش دیگری از تعهدات خود ذیل برجام را به حال تعلیق درآورد.

 

در گام جدید، ایران اعلام کرده است که دیگر هیچ‌یک از محدودیت‌های تعیین‌شده برای فعالیت‌های تحقیق و توسعه هسته‌ای را اجرا نخواهد کرد. آزمایش زنجیره‌های نسل‌های جدید سانتریفیوژ از جمله مواردی است که در دستور کار سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است.

 

اردیبهشت ماه امسال در نخستین سالگرد خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای، تهران اعلام کرد که اجرای بخشی از تعهداتش ذیل برجام را متوقف می‌کند. ایران تاکنون در دو مرحله، دو فرصت ۶۰ روزه به اروپا داده تا تعهدات اقتصادی خود را اجرایی کرده و آثار تحریم‌های یکجانبه آمریکا را جبران کند.

 

کانال مبادله‌ای «اینستکس» و خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری از جمله پیشنهادات اتحادیه اروپا بوده است که به دلیل ناکافی بودن و همچنین مخالفت آمریکا، در عمل ناکام مانده‌اند.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده