جان باختن ۴۰ مهاجر در سواحل هائیتی-راهبرد معاصر
بیانیه ضدایرانی غرب علیه برنامه هسته‌ای ایران لاپید: نتانیاهو هیچ مسئولیتی را بر عهده نمی‌گیرد بورل: اتحادیه اروپا موظف به اجرای احکام دیوان کیفری بین المللی لاهه است ابراز تاسف مرکل از بازگشت ترامپ: او چالشی برای جهان است ترامپ با دبیرکل ناتو دیدار کرد کشته‌شدن اسیر زن اسرائیلی در حمله رژیم صهیونیستی ادعای رسانه عبری درباره طرح جدید آتش‌بس در غزه ترامپ نامزد‌های چند وزارتخانه را معرفی کرد نیویورک تایمز جزئیاتی از توافق احتمالی لبنان و اسرائیل منتشر کرد اطلاعیه سرکنسولگری ایران درباره حادثه دانشگاه فدرال کازان پوتین: درحال تولید انبوه سامانه موشکی اورشنیک هستیم فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته

جان باختن ۴۰ مهاجر در سواحل هائیتی

سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد که در پی وقوع حادثه آتش سوزی در یک قایق حامل مهاجران در سواحل هائیتی حداقل ۴۰ مهاجر جان باختند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۳۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 20
کد خبر: ۲۵۰۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حداقل ۴۰ مهاجر دیگر در یک حادثه غرق شدن قایق در سواحل هائیتی در مسیر رسیدن به مکانی امن جان باختند و ۴۱ نفر نجات یافتند. سازمان بین المللی مهاجرت IOM خواستار ایجاد مسیر‌های مهاجرت امن برای مردم این کشور کارائیب است.

این قایق با بیش از ۸۰ مهاجر در سواحل هائیتی آتش گرفت. به گفته سازمان بین المللی مهاجرت (IOM) حداقل ۴۰ نفر در اثر این حادثه کشته شدند.

گارد ساحلی هائیتی توانست ۴۱ نفر را نجات دهد که یازده نفر از آنها به بیمارستان منتقل شدند. بر اساس اطلاعات منتشر شده این قایق روز چهارشنبه از شهر کپ-هایتین در شمال هائیتی به سمت جزایر ترکز و کایکوس در حدود ۲۵۰ کیلومتری این منطقه در حرکت بود.

رسانه‌های محلی گزارش دادند که بازماندگان می‌گویند احتمالاً بنزین توسط شمعی که برای مراسم وودو در قایق استفاده می‌شد مشتعل شده است.

هائیتی یک بحران شدید امنیتی و انسانی و همچنین هرج و مرج سیاسی را تجربه می‌کند. حدود نیمی از یازده میلیون نفر در این کشور کارائیب از گرسنگی شدید رنج می‌برند. جوونل مویس، رئیس جمهور این کشور حدود سه سال پیش ترور شد و هنوز جایگزین نشده است.

باند‌های به شدت مسلح بیشتر شهر پورتو پرنس پایتخت این کشور را تحت کنترل خود دارند. به دلیل خشونت آنها، بیش از نیم میلیون هائیتی در داخل کشور خود آواره شده اند. چند صد افسر پلیس کنیا اخیرا به عنوان بخشی از یک ماموریت امنیتی چند ملیتی علیه باند‌ها در هائیتی مستقر شده اند.

"گرگوئر گودشتاین"، رئیس بخش هائیتی سازمان بین المللی IOM، گفت که این حادثه نیاز فوری به مسیر‌های مهاجرت امن و قانونی برای هائیتی‌ها را نشان می‌دهد. بر اساس این بیانیه، بیش از ۸۶۰۰۰ مهاجر در سال جاری با وجود وضعیت هائیتی به آنجا اخراج شده اند.

در بیانیه سازمان بین‌المللی مهاجرت همچنین تأکید شده است که «این رویداد ویرانگر خطراتی را که کودکان، زنان و مردانی که از مسیر‌های نامنظم مهاجرت می‌کنند، نشان می‌دهد و نشان‌دهنده نیاز فوری به مسیر‌های امن و قانونی برای مهاجرت است.»/ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده