آلمانی‌ها خواستار اخراج ترکیه از ناتو هستند-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

آلمانی‌ها خواستار اخراج ترکیه از ناتو هستند

نتایج جدیدترین نظر سنجی نشان می‌دهد که اکثر قریب به اتفاق شهروندان آلمانی به دلیل حملات ترکیه به شمال سوریه خواستار فشارهای بیشتر بر آنکارا و اخراج این کشور از ائتلاف نظامی ناتو هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 29
کد خبر: ۲۶۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج جدیدترین نظر سنجی نشان می دهد که اکثریت قریب به اتفاق شهروندان آلمانی به دلیل حملات ترکیه به شمال سوریه خواستار اخراج این کشور از ائتلاف نظامی ناتو هستند.

 

این نظر سنجی که توسط انستیتو "یوگو" و به سفارش خبرگزاری آلمان انجام شده است نشان می دهد که 58 درصد شهروندان آلمانی خواستار خروج ترکیه از ناتو و تنها 18 درصد با این دیدگاه مخالفند.

 

بر این اساس اکثر قریب به اتفاق شهروندان آلمانی خواستار موضع سختگیرانه تر دولت آلمان علیه آنکارا هستند. 61 درصد شهروندان آلمانی خواستار تحریم های اقتصادی علیه ترکیه و 69 درصد هم خواستار توقف کامل صادرات تسلیحات به این کشور هستند.

 

بعد از شروع حملات ترکیه به شمال سوریه دولت آلمان صادرات تسلیحات به این کشور را محدود کرد.

 

اخراج ترکیه از ناتو هم روندی بسیار پیچیده و غیر قابل تحقق به نظر می رسد چرا که این مسئله در معاهده ناتو مربوط به سال 1949  پیش بینی نشده است. به همین دلیل این معاهده باید ابتدا با موافقت و تصویب همه کشورهای عضو این ائتلاف نظامی تغییر داده شود. در این میان بخصوص حزب چپ آلمان خواستار اخراج ترکیه از ائتلاف نظامی ناتو است.

 

رئیس فراکسیون حزب سوسیال دموکرات آلمان هم عضویت ترکیه در ائتلاف نظامی ناتو را زیر سوال قرار داده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده