موسوی: عامل بمباران هیروشیما و ناکازاکی به جای پاسخگویی مدعی یکه تاز مقابله با سلاح های کشتار جمعی است-راهبرد معاصر
بازگشت ناو شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه از ماموریت اقیانوسی تاکید معاون ایمنی سپاه بر استفاده از هوش مصنوعی فرایند انتخابات یک مرحله‌ای شود تأکید آیت الله رئیسی بر پرداخت بموقع وام ازدواج سردار زهرایی: طوفان‌الأقصی سبب بیداری ملت‌ها شد پلیس این 5 گروه را طبق لایحه حجاب باید بازداشت کند آخرین وضعیت بررسی پرداخت مطالبات فرهنگیان بازنشستگان بابت رتبه‌بندی معلمان و متناسب سازی حقوق در مجلس اسلامی: ایران به ونزوئلا برای راه اندازی شتاب‌دهنده‌های پزشکی کمک می‌کند استاندار گیلان: واردات چای به دستور رئیس‌جمهور محدود شد در دوره اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان چه گذشت؟ سردار قریشی: رسانه ها ستون فقرات جهاد تبیین و دریای امیدآفرینی هستند نظر وزیر کشور درباره تقسیم استان سیستان و بلوچستان آیت الله رئیسی و علی‌اف فردا سد قیز قلعه‌سی را افتتاح می‌کنند جزییات جدید درباره تعطیلی شنبه‌ها/ بانک‌ها هم شنبه‌ها تعطیل هستند؟ آخرین دستورکار هفتگی مجلس یازدهم

موسوی: عامل بمباران هیروشیما و ناکازاکی به جای پاسخگویی مدعی یکه تاز مقابله با سلاح های کشتار جمعی است

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه بمباران هیروشیما و ناکازاکی هنوز در خاطرات مردم ژاپن و جهان موج می‌زند، گفت: عامل این دو بمباران، دولتی است که به جای پاسخگویی، مدعی یکه تاز مقابله با سلاح‌های کشتار جمعی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 09
کد خبر: ۵۴۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) در توئیتی در سالگرد بمباران اتمی ناکازاکی توسط آمریکا با اشاره به جمله‌ای از «ویلیام فاکنر» (نویسنده آمریکایی) مبنی بر اینکه «شاید واقعه هرگز یکبار نیست» نوشت: «اما واقعه یک بار باشد یا بیش، بمباران اتمی بیش از یک بار بود.بمباران هیروشیما و ناکازاکی هنوز در خاطرات مردم ژاپن و جهان موج می‌زند. طرفه آنکه عامل هر دو، دولتی است که به جای پاسخگویی، مدعی یکه تاز مقابله با سلاح‌های کشتار جمعی است.»

 

بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی به ترتیب ۶ و ۹ اگوست ۱۹۴۵ رخ داد. این دو بمباران در زمان جنگ جهانی دوم به دستور هری ترومن، رئیس‌جمهور وقت آمریکا انجام شد و در این دو عملیات، دو بمب اتمی به فاصله سه روز بر شهر‌های هیروشیما و ناکازاکی انداخته شد که باعث ویرانی و کشتار گسترده شهروندان این دو شهر شد. حدود ۲۲۰٬۰۰۰ نفر در اثر این دو بمباران اتمی جان باختند که بیشتر آنان را شهروندان غیرنظامی تشکیل می‌دادند. بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ نفر بلافاصله هنگام بمباران کشته شدند و بقیه تا پایان سال ۱۹۴۵ بر اثر اثرات مخرب تشعشعات رادیواکتیو جان خود را از دست دادند.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده