امضا تفاهم نامه سازش میان بحرین و رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

امضا تفاهم نامه سازش میان بحرین و رژیم صهیونیستی

بحرین و رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه ۸ تفاهم‌نامه برای برقراری روابط کامل دیپلماتیک و همکاری‌های اقتصادی امضا کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 18
کد خبر: ۶۳۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر بحرین و رژیم صهیونیستی دقایقی پیش ۸ تفاهم‌نامه برای «برقراری روابط صلح‌آمیز و دیپلماتیک» و همکاری‌های اقتصادی امضا کردند. 

منابع خبری روز جمعه گزارش داده‌ بودند توافق سازش میان بحرین و رژیم صهیونیستی در قالب یک «بیانیه مشترک» خواهد بود و معاهده نخواهد بود.

منابع مطلع از گفت‌وگوهای پشت پرده می‌گویند بحرین خواستار آن شده که فعلاً به جای «معاهده»، بیانیه‌ای میان دو طرف امضا شود. بحرینی‌ها می‌خواهند به دلیل انتقادهای داخلی با روندی آهسته‌تر نسبت به امارات به سمت عادی‌سازی روابط با اسرائیل حرکت کنند. 

این بیانیه مشترک با حضور «استیون منوشین»، وزیر خزانه‌داری آمریکا و یک مقام کاخ سفید توسط مقام‌های ارشد اسرائیلی و بحرینی امضا خواهد شد.

منابع آگاه گفته‌اند این بیانیه مشترک شامل موارد زیر خواهد بود:

اسرائیل و بحرین اقدام به برقراری روابط کامل دیپلماتیک خواهند کرد، در پایتخت‌هایشان سفارتخانه بازخواهند کرد و سفیر تعیین خواهند کرد.
تل‌آویو و منامه اقدامات خصمانه علیه یکدیگر انجام نخواهند داد و از انجام این اقدامات در خاک خود توسط طرف‌های ثالث جلوگیری خواهند کرد.
دو طرف به همزیستی با یکدیگر و آموزش برای صلح متعهد خواهند شد.
دو طرف اقدام به امضای توافقاتی در زمینه‌های مالی و سرمایه‌گذاری، هوانواردی، گردشگری، تجارت، علوم و فناوری، بهداشت، کشاورزی، آب، انرژی و همکاری‌های حقوقی خواهند کرد.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده