اتریش: اتحادیه اروپا، طالبان را به رسمیت نمی شناسد-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

اتریش: اتحادیه اروپا، طالبان را به رسمیت نمی شناسد

وزیر خارجه اتریش با اشاره به اینکه اتحادیه اروپا دولت طالبان در افغانستان را در برهه کنونی قبول ندارد، گفت مشخص است که طالبان اعتماد به‌نفس پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 06
کد خبر: ۱۰۱۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر در حالی که سخنگوی طالبان از نزدیک‌شدن موعد اعلام ترکیب دولت جدید در افغانستان خبر داده اما اتحادیه اروپا هنوز آماده پذیرش این گروه به‌عنوان دولت کابل نیست.

«الکساندر شالنبرگ» وزیر خارجه اتریش امروز (دوشنبه) طی اظهاراتی در نشست غیر رسمی وزرای خارجه اتحادیه اروپا گفت انتظارات کشورهای اروپایی از طالبان در افغانستان، به احترام گذاشتن آنها به حقوق ساکنان محلی بستگی دارد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، شالنبرگ در این‌باره ادعا کرد: «باید اعتراف کنیم که وضعیت جدید در افغانستان می‌تواند کل منطقه را به گرداب بکشاند. اتحادیه اروپا انتظار دارد طالبان به حقوق مردم افغانستان برای آزادی جابجایی، احترام بگذارد».

وی با بیان اینکه مشخصاً اعتماد به‌نفس در بین طالبان افزایش یافته، توضیح داد: «به‌رسمیت شناختن طالبان به‌عنوان نمایندگان قانونی و مشروع مردم افغانستان در برهه کنونی نامناسب است».

بر اساس این گزارش، وزیر خارجه اتریش با بیان اینکه اتحادیه اروپا فعلا طالبان را به‌عنوان دولت رسمی افغانستان به رسمیت نمی‌شناسد، افزود: «باید صبر کنیم و ببینیم که این رژیم می‌تواند انتظارات اروپا را برآورده کند یا خیر».

این درحالی است که دو مقام ارشد اتحادیه اروپا، وقایع افغانستان را نشانه‌ای از لزوم ایجاد نیروی تدافعی برای این قاره دانسته و گفتند این برنامه برای کاهش وابستگی امنیتی به آمریکا در ماه‌های آتی ارائه می‌شود.

امروز همچنین «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تاکید بر لزوم تقویت ظرفیت مستقل اتحادیه برای انجام اقدامات در عرصه جهانی اعلام کرد: «باید از بحران افغانستان درس بگیریم»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار