اپیدمی سنگین کرونا در خوزستان-راهبرد معاصر

اپیدمی سنگین کرونا در خوزستان

وزیر بهداشت با بیان اینکه در خوزستان با اپیدمی نسبتا سنگینی روبرو هستیم، گفت: برآورد من این است که پیک بیماری در خوزستان تا چند روز دیگر افت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۰۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 25
کد خبر: ۴۷۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر سعید نمکی در نشست با مجمع نمایندگان استان خوزستان اظهار داشت: همواره فکر می‌کردم اولین جایی که بعد از جنگ، باید آباد شود، خوزستان است. رشادت، شجاعت و از خودگذشتگی مردم خوزستان بی‌نظیر بود. بنده خودم را به عنوان سربازی کوچک، خدمتگزار کوچک مردم خوزستان می‌دانم. 

 

وی افزود: وقتی اولین موارد ابتلا به کووید19 در خوزستان گزارش شد، به همکارانم تاکید کردم که خوزستان را در یابید چون با همه استان‌های کشور، از نظر اقلیم و فرهنگ متفاوت است. خوزستان را خوب می‌شناسم و در سیلاب‌های سال گذشته دوبار به این استان سفر کردم و حتی یک مورد اپیدمی بیماری در این استان نداشتیم.

 

نمکی خاطرنشان کرد: در خوزستان با اپیدمی نسبتا سنگینی روبرو هستیم و تنها راه نجات ما، همدلی، وفاق و هماهنگی است و باید دو کار مهم انجام دهیم؛ اول آموزش به مردم برای حفظ فاصله مورد توجه قرار گرفته و شاهد همراهی برای رعایت پروتکل‌ها در مشاغل و مردم باشیم. دوم به همدیگر کمک کنیم تا این موج بیماری را سپری کنیم.

 

وی افزود: برآورد من این است که پیک بیماری در خوزستان تا چند روز دیگر افت خواهد کرد اما نیازهای بیماران بستری در ICU بیمارستان‌های خوزستان را لحظه به لحظه رصد و پیگیری می‌کنم. در تلاشیم تا کمبودها را جبران کنیم.

 

وزیر بهداشت ضمن تاکید بر توجه خاص وزارت بهداشت به استان خوزستان در حوزه مقابله با کرونا، گفت: اورژانس هوایی، حق بهبهان، مسجد سلیمان و ایذه است و از امروز این سه پایگاه مصوب می‌شود و قراردادهای مورد نیاز به زودی منعقد خواهد شد.

 

وزیر بهداشت گفت: من به خاک خوزستان مدیونم و پای همه مردمان این استان را می‌بوسم. افتخار داشتم که روز سوم جنگ تحمیلی، در منطقه حضور داشتم و با صحنه‌هایی که در خوزستان دیدم، تمام عمرم، خودم را به این استان مدیون می‌دانم.

 

وزیر بهداشت تصریح کرد: برای جمهوری اسلامی ایران افتخار است که با وضعیت اقتصادی نامناسب و تحریم‌های ظالمانه آمریکا، جنگ تمام عیار با کرونا را مدیریت کردیم و یک نفر هم در بیمارستان سرگردان نشد و حتی یک نفر از اتباع بیگانه هم معطل نماند. در اکثر کشورهای اروپایی میزان تخت به ازای هر هزار نفر، بیشتر از 6 و 7 است اما در ایران 1.6 تخت است. / تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده