ناوشکن رادارگریز سهند، چالشی جدید برای آمریکا-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است
نشنال اینترست؛

ناوشکن رادارگریز سهند، چالشی جدید برای آمریکا

نشریه آمریکایی نشنال اینترست ناوشکن رادارگریز جدید ایران را چالش بزرگی خواند که نیروی دریایی آمریکا با آن مواجه است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 30
کد خبر: ۷۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشریه آمریکایی نشنال اینترست در پایگاه اینترنتی خود نوشت: نمایش موفق توانایی رادارگریزی ناوشکن سهند می‌تواند موجب آشفتگی نیروی دریایی آمریکا شود.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، نیروی دریایی ایران یک ناوشکن رادارگریز جدید تولید داخل به ناوگان خود اضافه کرده است.

 

پیوستن این ناوشکن و سامانه‌های رادارگریز آن به نیروی دریایی ایران که در تنگه هرمز مستقر است، می‌تواند چالشی جدید برای نیروی دریایی آمریکا باشد.

 

به گفته امیر دریادار دوم علیرضا شیخی، ناوشکن جدید سهند، نخستین گونه از خانواده جدید کشتی‌های جنگی ایران است که نتیجه طراحی جسورانه و خلاقانه مبتنی بر دانش فنی داخلی نیروی دریایی و دارای قابلیت رادارگریزی است.

 

رویترز به نقل از تلویزیون دولتی ایران اعلام کرد این ناوشکن دارای باند پرواز بالگرد، سامانه پرتاب اژدر، تسلیحات ضد هوایی و ضد کشتی، سامانه‌های پرتاب موشک‌های زمین به زمین و زمین به هوا و قابلیت‌های جنگ الکترونیکی است.

 

رونمایی از این ناوشکن، نشان دهنده جدیدترین چالش فناوری است که کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا که در منطقه در حال اجرای عملیات هستند، با آن مواجهند.

 

در ماه اکتبر ارتش ایران اعلام کرد برد موشک‌های بالستیک زمین به دریای خود را تا ۷۰۰ کیلومتر (۴۳۵ مایل) افزایش داده و قادر است با استفاده از این موشک‌ها هر کشتی را که در این مسافت حرکت می‌کند، هدف قرار دهد.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار