واکنش حماس به تصمیم خصمانه انگلیس-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

واکنش حماس به تصمیم خصمانه انگلیس

جنبش حماس به تصمیم انگلیس در قرار دادن این جنبش در فهرست تروریسم واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 19
کد خبر: ۱۱۰۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از اینکه وزیر کشور انگلیس اعلام کرد که حماس را در فهرست تروریسم قرار داده است، یکی از مسئولان حماس گفت که این تصمیم انگلیس در راستای جانبداری از رژیم صهیونیستی است.

 

حماس اعلام کرد که انگلیس همچنان سیاست قدیمی خود را ادامه می‌دهد و به جای عذرخواهی و تصحیح اشتباه خود در قبال فلسطین در اعلامیه بالفور به سیاست ضد فلسطینی خود ادامه می‌دهد. مقاومت علیه اشغالگران با همه ابزار از جمله اقدام مسلحانه حق ملت تحت اشغال است.

 

حماس اعلام کرد: اشغالگران تروریست هستند که مرتکب جنایات جنگی و ضدبشری می‌شوند. تعدی به مقدسات و ترساندن غیرنظامیان در مراکز عبادی، عین تروریسم است. دزدیدن اراضی و ایجاد شهرک سازی شنیع‌ترین شکل تروریسم است.

 

حماس از جامعه جهانی خواست که از مواضع دوگانه دست بردارند و نقض قانون بین المللی دست بردارند.

 

همچنین حماس از ملت و گروه‌های فلسطینی و حامیان فلسطین در انگلیس و اروپا خواست که این تصمیم را محکوم کنند.

 

دقایقی قبل وزیر کشور انگلیس اعلام کرد که این کشور جنبش حماس را در لیست تروریسم قرار داده است.

 

روزنامه گاردین انگلیس در این باره اعلام کرد که این یعنی هر شخصی که از حماس حمایت کند یا پرچم این جنبش را بدست بگیرد و یا با رهبران و اعضای آن دیدار داشته باشد، خلاف قانون عمل کرده است و ممکن است به 10 سال حبس محکوم شود.

 

پاتل مدعی شده که اتخاذ چنین تصمیمی ممکن است به کاهش یهودستیزی و حمایت از یهودیان در انگلیس منجر شود!

 

این وزیر انگلیسی در جمع خبرنگاران گفت که ما به این نتیجه رسیدیم که نباید بین شاخه نظامی و سیاسی حماس تفاوتی قائل شد.

 

قبل از این گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس در انگلیس در لیست تروریسم قرار گرفته بود.

 

رسانه صهیونیستی «اسرائیل الیوم» دو هفته پیش فاش کرده بود که نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حاشیه اجلاس آب و هوایی گلاسکو از بورس جانسون همتای انگلیسی خود خواسته حماس را گروه تروریستی اعلام کند./

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار