مذاکرات وین پس از سفر امروز «گروسی» به کدام سمت می‌رود؟-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

مذاکرات وین پس از سفر امروز «گروسی» به کدام سمت می‌رود؟

در دیدار امروز گروسی با آقای اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان، اشاره شد که ایران و آژانس در یک بازه زمانی تا خرداد ماه بر سر مسایل باقی مانده همکاری خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 05
کد خبر: ۱۲۴۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر همچنانکه روز گذشته نیز خبرگزاری تسنیم به نقل از منابع مطلع اعلام کرد، غیر از موضوع پادمان‌ها که سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به آن مربوط است، اختلاف مذاکره کنندگان ایرانی و طرف اروپایی همچنان بر سر 3 موضوع دیگر نیز باقی بود.

ایران پیش از این انعطافات لازم را در زمینه 3 موضوع یاد شده انجام داده و اینک توپ در زمین طرف اروپایی و آمریکایی است تا با تصمیم سیاسی معقول، در راستای حصول توافق سنگ‌اندازی نکنند.

در دیدار امروز گروسی با آقای اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان، اشاره شد که ایران و آژانس در یک بازه زمانی تا خرداد ماه بر سر مسایل باقی مانده همکاری خواهند کرد. به عبارت روشن‌تر آژانس تا آن زمان فرصت خواهد داشت تا موضوعات باقیمانده را به طور کامل حل و فصل کند.

در صورتی که طرف غربی درباره موضوعات غیرپادمانی باقیمانده تصمیم درستی بگیرد و به تعهداتش پایبند باشد، اجرای توافق احتمالی منوط به اراده آژانس برای حل و فصل و پایان بخشیدن به موضوعات پادمانی خواهد بود و تا پیش از آن، طرف غربی نمی‌تواند از ایران انتظاری داشته باشد.

برخی طرف‌ها و از جمله رژیم صهیونیستی تلاش زیادی دارند تا با ایجاد اختلال در عملکرد آژانس و تولید فشار سیاسی بر روی آن مانع اجرای نقش سازنده این نهاد فنی شوند. به عبارت روشن‌تر این طرف‌ها سعی در قلب ماهیت آژانس از یک نهاد فنی به ابزار فشار سیاسی دارند و در این بین ایران تلاش بسیاری کرده تا با خویشتنداری و پافشاری بر مواضع سازنده، این نهاد را به باقی ماندن در مسیر فنی ترغیب کند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده