گانتز: برنامه هسته‌ای ایران بزرگ‌ترین چالش راهبردی اسرائیل است-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

گانتز: برنامه هسته‌ای ایران بزرگ‌ترین چالش راهبردی اسرائیل است

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ضمن انتقاد از سیاست نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی گفت: برنامه هسته‌ای ایران بزرگ‌ترین چالش راهبردی این رژیم است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز گذشته (دوشنبه) در یک کنفرانس پیش از انتخاباتی به سازماندهی وبگاه «معاریو» از نحوه مدیریت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از برنامه هسته‌ای ایران انتقاد کرد و او را به بی‌کفایتی متهم کرد.

روزنامه تایمز اسرائیل در این گزارش نوشت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنرانی خود تصریح کرد که نتانیاهو که ریاست حزب لیکود را برعهده داشته است بیش از آن که به دنبال اقدام عملی باشد، در دوران نخست‌وزیری خود به دنبال «نمایش روابط عمومی بود».

گانتز با انتقاد از سیاست‌های نتانیاهو در قبال برنامه هسته‌ای ایران گفت که این سیاست‌ها «برای نبرد ما علیه برنامه هسته‌ای ایران مضر بوده است» و تأکید کرد که موضوع هسته‌ای ایران «بزرگ‌ترین چالش راهبردی است» که رژیم صهیونیستی با آن روبرو است.

وی در اظهاراتی علیه سیاست‌های نتانیاهو گفت: «این سوء‌مدیریت با تصمیم نتانیاهو برای سخنرانی در کنگره (ایالات متحده آمریکا) در سال 2015 علی‌رغم مخالفت رئیس‌جمهور (باراک) اوباما (رئیس‌جمهور وقت آمریکا) آغاز شد. این تصمیم، یک خط مشی اشتباه بود که در روابط اسرائیل و آمریکا بی‌سابقه بود».

گانتز در ادامه گفت که در سال 2018، نتانیاهو قبل از اعمال فشار موفقیت‌آمیز به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا برای خروج از برجام، با دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی مشورت نکرد و هیچ مقدمات «دیپلماتیک، اقتصادی یا نظامی» برای این خروج فراهم نکرد و در عوض، «به جای اقدام عملی،‌نمایش‌های روابط عمومی و نمایش‌هایی را برای روزنامه‌ها فراهم آورد».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در حالی از سیاست‌های نتانیاهو در قبال برنامه هسته‌ای ایران انتقاد کرده است که نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در زمان ریاست خود اقدامات زیادی را علیه برنامه هسته‌ای ایران به کار گرفت.

اخیراً گزارشی منتشر شد مبنی بر این که «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در کتاب جدید خود روایتی از پیشنهادش در سال ۲۰۱۳ به «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران مطرح کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده