کشورهای عربی خلیج فارس علیه تل آویو به آمریکا نامه نوشتند-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

کشورهای عربی خلیج فارس علیه تل آویو به آمریکا نامه نوشتند

وزاری خارجه کشورهای عربی خلیج فارس در اعتراض به اظهارات وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، به وزیر خارجه آمریکا نامه نوشتند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 26
کد خبر: ۱۷۷۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزرای خارجه کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس امروز (یکشنبه، ۲۶ مارس) در نامه‌ای به «آنتونی بلینکن» اظهارات وزیر دارایی رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

 

به گزارش الجزیره، آن‌ها در این نامه در واکنش به سخنان «بزالل اسموتریچ»، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در انکار وجود ملت فلسطین و لزوم محو روستای «حواره»، از آمریکا خواستند تا به اقدامات و اظهارات ضد فلسطینی پاسخ دهد.

 

«جاسم محمد البدیوی» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در این باره گفت که وزرای خارجه کشورهای عضو این شورا در نامه مشترکی بر موضع واحد خود در قبال مردم فلسطین و این‌که فلسطین مسأله او جهان عرب و مسلمانان است، تأکید کردند.

 

به گفته او، وزرای خارجه کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در این نامه از آمریکا خواسته‌اند تا به مسئولیت خود در رسیدن به یک راه‌حل عادلانه و فراگیر و دائمی در خصوص فلسطین عمل کند. راه‌حلی که بر مبنای قوانین بین‌المللی و طرح «صلح عربی» و تشکیل کشور فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی است.

 

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس همچنین گفت که این شورا اقدامات نظامیان رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین از جمله جنایاتی که اخیرا در شهر جنین و روستای «حواره»، «بورین» و «عصیره» و دیگر مناطق صورت گرفته است و همچنین تلاش برای سرکوب فلسطینی‌ها در قدس اشغالی و تغییر ترکیب جمعیتی این شهر را به شدت محکوم می‌کند.

 

روز جمعه نیز وبگاه «تایمز اسرائیل» با انتشار گزارشی نوشت که یک مقام مسئول ارشد در دولت امارات هفته جاری با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیدار کرده و به او هشدار داده که رویکرد و رفتار دولتش، موجب تنش در روابط دوجانبه می‌شود.

 

وبگاه شبکه «کان» تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز نوشت که «محمد بن زاید آل نهیان» رئیس امارات، «خلدون المبارک» مشاور خود را برای ابلاغ این پیام هشدار به کابینه اسرائیل در خصوص رفتار آن با فلسطینی‌ها مامور کرد و وی به نتانیاهو گوشزد کرد که «رویکرد دولت اسرائیل کاملا با توافقنامه‌های ابراهیم در تعارض است».

 

توافقنامه‌های موسوم به ابراهیم در سال ۲۰۲۰ با میانجیگری دولت وقت آمریکا برای عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی، امارات، بحرین و مغرب امضا شد.

 

این در حالی است که چهارشنبه پیش (۲۲ مارس)، روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، گزارش داد که وزارت امور خارجه امارات از «محمد آل خاجه» سفیر خود در تل‌‌آویو خواسته که با هیچ مقام کابینه رژیم صهیونیستی دیدار نکند.

 

این مواضع پس از آن است که بزالل اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی وجود چیزی به نام «ملت فلسطین» را انکار کرده و گفته است: «چیزی به نام ملت فلسطین وجود ندارد». او پیش از آن نیز خواستار محو روستای فلسطینی‌نشین «حواره» در جنوب شهر نابلس شده بود که با واکنش شدید جهانی مواجه شد.

 

در حالی که نزدیک به چهار ماه از روی کار آمدن دوباره «بنیامین نتانیاهو» در مسند نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی می‌گذرد و در حالی که کابینه او را مشتی جنایتکار و صهیونیست تندرو تشکیل داده‌اند، این رژیم غرق در بحران داخلی و خارجی به سر می‌برد و وزرای تندروی کابینه به شکل روزانه تهدیدات جدیدی را علیه فلسطینی‌ها بر زبان جاری می‌کنند. روز گذشته نیز «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی گفت که باید مراکز ایست و بازرسی دائمی در روستای «حواره» ایجاد شود و این روستا را با موانع مختلف پوشش داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده