بیش از ۲ هزار بانک آمریکایی ورشکسته هستند-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

بیش از ۲ هزار بانک آمریکایی ورشکسته هستند

روزنامه تلگراف به نقل از گروهی از کارشناسان بانکی نوشت، تقریبا نیمی از ۴۸۰۰ بانک آمریکا ورشکسته هستند، زیرا سرمایه‌هایشان را از دست داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه تلگراف به نقل از گروهی از کارشناسان بانکی نوشت، تقریبا نیمی از 4800 بانک آمریکا ورشکسته هستند زیرا سرمایه‌هایشان را از دست داده‌اند.

به گفته پروفسور امیت سرو، کارشناس بانکی در دانشگاه استفورد، حدود نیمی از بانک‌های آمریکا بیش از حد بدهکارند و دارایی‌هایشان از بدهی‌شان کمتر است.

وی افزود: « بیایید وانمود نکنیم که این وضعیت فقط مربوط به بانک سیلیکون ولی و فرست ریپابلیک است.»

هفته گذشته فرست ریپابلیک توسط رگولاتورهای آمریکایی توقیف شد و قرار شد تا بانک جی پی مورگان، بزرگ‌ترین بانک این کشور دارایی‌های این بانک را بخرد.

این بانک قبلا از گروهی از بانک های وال استریت 30 میلیارد دلار در قالب سپرده های نجات دریافت کرده بود. فروش این بانک پس از آن رخ داد در ماه مارس بخش زیادی از سپرده‌ها از این بانک خارج شد، عاملی که  دو وام دهنده منطقه‌ای یعنی بانک سیلیکون ولی و بانک سیگنچر را ظرف چند روز به ورشکستگی کشانده بود.

سهام PacWest و آریزونا وسترن الاینس نیز در روز پنج شنبه پس از اینکه قیمت‌شان به میزان قابل توجهی کاهش یافت به حالت تعلیق درآمد.

در اوایل هفته، سهام چندین بانک منطقه‌ای حداقل 15 درصد سقوط کرد و سرمایه‌گذاران را در مورد سلامت مالی بانک‌های متوسط نگران کرد.

بر اساس گزارش موسسه هوور توسط پروفسور سرو و گروهی از کارشناسان بانکی تهیه شده است، حدود 2 هزار و 315 بانک در سراسر آمریکا در حال حاضر دارایی‌هایی با ارزش کمتر از بدهی‌های خود دارند.

ارزش بازار پرتفوی وام این بانک‌ها 2 تریلیون دلار کمتر از ارزش دفتری اعلام شده آنهاست.

پروفسور سرو سوالاتی در مورد اقدامات ناظران مالی آمریکا برای مقابله با مشکلاتی که بانک‌های متوسط بحران زده با آن مواجه هستند، مطرح کرده است.

به گفته این کارشناس، رگولاتورها می‌توانند با تضمین موقت تمام سپرده‌ها، بحران نقدینگی فوری را مهار کنند اما با این حال، این اقدام بحران پرداخت بدهی بزرگ‌تر رابرطرف نمی‌کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار