ارتقای هویت شهری، زمینه ساز کاهش آسیب های اجتماعی در شهرها می‌شود-راهبرد معاصر
افزایش ۲میلیارد دلاری واردات بنزین در سال گذشته آیت الله رئیسی: زنجیره تولید تا توزیع برنج با هدف جلوگیری از اجحاف به تولیدکننده و مصرف کننده بازنگری شود حداد عادل: سیاست‌های توسعه‌ دریامحور موجب آبادانی جنوب کشور می‌شود سردار سلامی: بزرگ‌ترین عملیات موشکی تاریخ بشریت به نام حاج علی زاهدی رقم خورد روزنامه اصلاح‌طلب: روحانی نه قدرت دارد، نه محبوبیت آیت الله رئیسی: قدم بعدیِ آزادسازی سواحل، رهاسازی سواحل نیست؛ بلکه آبادسازی است اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت امیر حیدری: امروز خط مقدم مبارزه با استکبار، توسعه علوم و فناوری است امیر نعمتی: قرارگاه جهادی فناوری‌های نوظهور در حوزه‌های دفاعی تشکیل شده است رئیس جمهور: بیش از ۳۰۰ واحد راکد تولیدی در استان مازندران احیا شده است سردار سلیمانی: روابط عمومی بسیج باید روابط عمومی مردم باشد دستور مخبر به وزیر صمت برای ساماندهی سامانه‌های متعدد حوزه تجارت حسینی‌پور انتصابش در معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور را تایید کرد معاون وزیر دفاع: اجزای مختلف پهپادهای ساخت ایران بومی هستند دستور رئیس جمهور برای رفع موانع تامین مالی بخش تولید

ارتقای هویت شهری، زمینه ساز کاهش آسیب های اجتماعی در شهرها می‌شود

وزیر کشور با تاکید بر اینکه راهکار کاهش آسیب‌های اجتماعی در تقویت هویت‌های شهری است، گفت: شهرداران بایستی به تناسب ظرفیت شان در ارتقای هویت‌های شهری کوشا باشند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 08
کد خبر: ۱۲۱۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر  احمد وحیدی در مشترک با شهرداران استان خوزستان با تاکید بر ضرورت حفظ و ارتقای هویت و فرهنگ شهری، خاطرنشان کرد: از مهم ترین وظایف شهرداری ها ارتقای هویت فرهنگی شهرهاست.

وزیر کشور خطاب به شهرداران شهرهای استان خوزستان گفت: استان خوزستان با داشتن ظرفیت های عظیم فکری، تاریخی و همچنین داشتن علما، شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس و مفاخر بزرگ علمی و فرهنگی از پتانسیل بالایی در تقویت هویت شهری برخوردار است و باید از سرمایه ها به نحو موثری استفاده شود.

وحیدی در ادامه سخنان خود با اشاره به این واقعیت که ریشه بخش مهمی از آسیب های اجتماعی در مسائل هویتی و فرهنگی است، اظهار داشت: آسیب های اجتماعی در بخش هایی از شهرهای کشور نمود دارد که هویت ها و هنجار های اصلی فرهنگی دچار خدشه شده است.

وی اظهار داشت: امروز با تلاش همه دستگاهها شهرهای کشور به لحاظ سطح رفاهی ارتقا یافته اما باید همراستا با پیشرفت در حوزه های مادی، بایستی توجهی افزون تر به مسائل هویت تاریخی و فرهنگی شهری هم داشته باشیم.

وی همچنین گفت: باید با تقویت هنجارهای اجتماعی و تلاش برای کاهش آسیب های اجتماعی اعتماد و همبستگی اجتماعی را در شهرها ارتقا دهیم در این پروسه نقش شهرداری ها بسیار تعیین کننده است.

وحیدی همچنین به ضرورت آموزش شهرداران اشاره کرد و گفت: شهرداران باید ابتکار عمل و خلاقیت لازم را برای پیشبرد مسائل پیچیده شهری داشته باشند و در این عرصه ارتقای یادگیری در حوزه مدیریت دانش بسیار اساسی است.

وی گفت: امروز در حوزه مدیریت شهری مسائلی نظیر اقتصاد شهری، زیباسازی و مبلمان شهری مطرح است و در این راستا لازم است شهرداران با بهره گیری از نظرات نخبگان و کارآفرینان به سهم خودشان در توسعه و آبادانی کشور عمل نمایند.

وزیر کشور در پایان با بیان اینکه باید متوجه مسئولیت مان در اداره کشور باشیم؛ گفت: باید به تناسب مسئولیت و حوزه اختیارات در جهت جلب رضایت مردم عزیز تلاش کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده