گزارش‌های تأییدنشده از حمله پهپادی به پایگاه عین‌الاسد-راهبرد معاصر
گروسی: به احترام عزاداری‌ها، مذاکرات با ایران با وقفه کوتاهی مواجه شده است بازتاب گسترده تشییع میلیونی شهدای خدمت در رسانه‌های عربی میزبانی دولت ایران از ۶۰ هیأت عالی‌رتبه کشور‌های مختلف خبرنگار انگلیسی: رسانه‌های غربی درباره نامحبوب بودن رئیسی دروغ گفته‌اند ۳ کشور اروپایی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند ورود غیرقانونی وزیر جنجالی صهیونیست به مسجد الاقصی آمریکا: درآستانه توافقی آمریکایی - سعودی هستیم هنیه: شهید رئیسی بر حمایت از آرمان فلسطین تاکید داشت پرچم‌ها در تایلند نیمه افراشته شدن حمله وحشیانه صهیونیست‌ها به جنین در دومین روز متوالی سفیر ایران: قرار بود شهید امیرعبداللهیان به لبنان بیاید یمن جشن ملی خود را تا پایان عزای عمومی ایران به تاخیر انداخت گفتگوی واشنگتن با تل‌آویو درباره حمله به شهر رفح استعفای مقام امنیتی تل‌آویو به‌دلیل انتقاد از نحوه مدیریت جنگ غزه نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود

گزارش‌های تأییدنشده از حمله پهپادی به پایگاه عین‌الاسد

گزارش‌های تأییدنشده از حمله پهپادی به نیروهای آمریکا در پایگاه هوایی عین‌الاسد در استان الانبار عراق خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 08
کد خبر: ۱۲۸۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر برخی منابع خبری بامداد جمعه مدعی حمله چند پهپاد به پایگاه هوایی «عین‌الاسد» در عراق شدند. شبکه خبری العربیه و الحدث گزارش دادند که این حملات از سمت صحرای کبیسه آغاز شدند.

 

خبرنگار شبکه خبری راشاتودی مدعی شده که پدافند هوایی عراق دو پهپاد را در نزدیکی پایگاه عین‌الاسد سرنگون کرده‌اند. با این حال، خبرنگار العربیه گزارش داده که وضعیت آماده‌باش در داخل پایگاه عین‌الاسد ادامه دارد.

 

هنوز به جزئیات بیشتری از این حادثه اشاره نشده است.

 

در ماه‌های گذشته حملات علیه محل استقرار نظامیان آمریکایی و کاروان‌های لجستیکی این کشور در عراق و سوریه تشدید شده است.

 

بغداد و واشنگتن در ۲۶ ژوئیه گذشته، به توافق رسیدند که نیروهای رزمی ایالات متحده تا پایان سال جاری از عراق خارج شوند و تنها تعدادی از نیروهای آمریکایی (که شمار آن مشخص نشده است) برای مشاوره و آموزش نیروهای عراقی باقی بمانند.

 

نیروهای آمریکایی در سال ۲۰۱۴ به درخواست دولت عراق برای مبارزه با داعش که در آن زمان یک سوم خاک این کشور را اشغال کرده بود، وارد عراق شدند. آمریکا به این بهانه ۳۰۰۰ نیروی در قالب یک ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد داعش که ۲۵۰۰ تن از آن‌ها، آمریکایی بودند، وارد این کشور کرد. پس از اعلام پیروزی بر داعش از سوی بغداد، مردم و دولت عراق بر ضرورت خروج نظامیان خارجی از کشور تاکید کردند.

 

 پارلمان عراق در دی ماه سال ۹۸، در پی اقدام جنایتکارانه آمریکا در ترور سردار شهید حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و «ابومهدی المهندس» نائب رئیس شهید سازمان الحشد الشعبی عراق، طرح اخراج نظامیان آمریکایی از خاک این کشور را تصویب کرد. 

 

با وجود انجام چندین دور مذاکره راهبردی میان بغداد و واشنگتن برای پایان دادن به حضور نظامی آمریکا در عراق به دلیل پایان نبرد با داعش و نیز تصویب طرح اخراج همه نظامیان خارجی از خاک عراق در پارلمان این کشور، آمریکا هنوز با نقض این مصوبه در خاک عراق حضور دارد. هرچند که مقامات مسئول عراقی از خروج نظامیان آمریکایی خبر داده‌اند.

 

مقامات آمریکایی نیز اظهارات ضد و نقیضی در این خصوص مطرح کرده‌اند. در حالی که برخی مقامات از گفت‌وگوی جدی با مقامات عراق برای خروج نیروهای رزمی از عراق سخن گفته‌اند مقام‌های دیگری از جمله ژنرال «کنت مک‌کنزی» فرمانده سابق ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده موسوم به «سنتکام» گفته‌اند واشنگتن شمار نیروهای خود در عراق را کاهش نخواهد داد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار