پاپ خواستار ایجاد گذرگاه انسانی در لیبی شد-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

پاپ خواستار ایجاد گذرگاه انسانی در لیبی شد

رهبر کاتولیک‌های جهان در واکنش به تحولات اخیر در لیبی، از ایجاد یک گذرگاه انسانی برای کمک به پناهجویان حمایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ، «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان امروز یکشنبه خواستار ایجاد گذرگاهی در لیبی شد تا به این وسیله بتوان به پناهجویان کمک کرد.

بنابر گزارش شبکه خبری ال‌بی‌سی، سخنرانی پاپ در واکنش به بمباران یک مرکز پناهجویان که مرگ بیش از ۵۰ نفر را به دنبال داشت، صورت گرفت. طبق برآورد سازمان ملل، شمار کشته‌ها ۵۳ نفر اعلام شد که شش نفر از آنها کودک بودند. ضمن اینکه ۱۳۰ نفر هم زخمی شدند.

 

پاپ پس از دعا برای پناهجویان گفت: «گزارش‌هایی وجود دارد که نشان می دهد، برخی از پناهجویان و مهاجران را نیروهای نظامی جامعه در حین فرار هدف قرار داده‌اند. جهانی نمی‌تواند اجازه چنین اقدامات خطرناکی را بدهد.»

رهبر کاتولیک‌های جهان در مراسم دعای امروز، همچنین به قربانیان اخیر در افغانستان، مالی، بورکینافاسو و نیجر اشاره کرد.

 

به دنبال حمله هوایی روز سه‌شنبه، «فتحی باشاغا» وزیر کشور دولت وفاق ملی در مصاحبه با روزنامه «وال استریت ژورنال» گفت که بمب استفاده شده در این حمله عادی نبوده و این حمله توسط یک جنگنده اماراتی نوع «اف-۱۶» صورت گرفته است.

از حدود چهار ماه پیش که حملات نیروهای حفتر برای تصرف طرابلس پایتخت لیبی آغاز شده است، این نیروها با وجود حمایت‌های امارات، مصر و عربستان سعودی با مقاومت شدید نیروهای دولت وفاق ملی مواجه شده‌اند.

شورای امنیت همچنین در خصوص «وخامت اوضاع انسانی در لیبی ابراز نگرانی شدید کرد و از تمامی طرفین خواست اجازه دسترسی کامل را برای سازمانهای بشردوستانه فراهم آورند.» این نهاد سازمان ملل همچنین اعلام کرد که «درباره اوضاع مراکز بازداشت (اردوگاه پناهجویان) که در حیطه وظایف دولت لیبی است، بسیار نگران است.»

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار