لاوروف: همکاری با ایران، چین و ترکیه مهم است-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

لاوروف: همکاری با ایران، چین و ترکیه مهم است

وزیر خارجه روسیه با مهم دانستن تقویت همکاری‌ها با ایران، ترکیه و کشورهای حاشیه دریای خزر، گفت به دنبال ایجاد یک نظم جهانی چندقطبی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۲۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 18
کد خبر: ۱۵۹۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز (جمعه) بر اهمیت همکاری مسکو با تهران، آنکارا، پکن، دهلی‌نو و دیگر کشورها تاکید کرد.

 

لاوروف طی سخنرانی در نشست سران مناطق روسیه، گفت: «ما به دنبال ایجاد یک نظم جهانی چندقطبی هستیم. [همه کشورها] باید برای حفاظت از حاکمیت فناورانه تلاش کنند».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه روسیه روی توسعه روابط با گروه «بریکس» حساب می‌کند، توضیح داد: «همکاری با ایران، ترکیه و کشورهای حاشیه دریای خزر مهم است».

 

وزیر خارجه روسیه ضمن تاکید بر اهمیت تقویت همکاری با ایران و ترکیه، اظهار داشت: «ما مشتاق امضای توافق‌نامه‌های بیشتر با هند و چین هستیم».

 

در حالی‌که پس از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در تاریخ پنجم اسفند ماه گذشته، کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده و انگلیس تلاش کردند تا با عرضه تسلیحات سبک و سنگین و تشدید فشارهای تحریم‌ها، مسکو را در جامعه بین‌المللی منزوی کنند، اما آن طور که روزنامه انگلیسی «گاردین» نیز گزارش کرده است، اتحاد میان مسکو و تهران و پیونگ‌یانگ بیش از پیش تقویت شده است.

 

گاردین نوشت، همگرایی نظامی و دیپلماتیک میان روسیه و دو کشور ایران و کره شمالی پس از جنگ اوکراین تا حد زیادی افزایش یافته است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده