بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

پلیس فنلاند: اجازه هتک حرمت قرآن را نمی‌دهیم

هیأت ملی پلیس فنلاند با بیان اینکه این کشور اجازه سوزاندن قرآن در فضای عمومی را نخواهند داد، گفت قوانین تصریح می‌کنند که هتک حرمت کتاب مقدس ادیان، جرم دارای مجازات است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۰۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از واکنش‌های منفی گسترده جهانی به اقدام سیاستمداران سوئدی، هلندی و دانمارکی در هتک حرمت قرآن کریم در ملأ عام، پلیس فنلاند از رویکرد خود برای جلوگیری از تکرار این اقدام شنیع و ضد اسلامی خبر داد.

 

هیأت ملی پلیس فنلاند شامگاه دوشنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای پلیس این کشور اجازه سوزاندن قرآن در فضای عمومی را نخواهند داد.

 

به نوشته وبگاه «اُولِی»، در این بیانیه که برای خبرگزاری فنلاندی «اس.تی.تی» ارسال شده، آمده است: «قوانین فنلاند تصریح می‌کنند که نقض صلح و آرامش دینی و مذهبی، یک جرم دارای مجازات است».

 

پلیس فنلاند تاکید کرد که سوزاندن یا هتک حرمت کتاب مقدس مذاهب در ملأ عام، از مصادیق این جرم است و مجازات در پی خواهد داشت.

 

یک نظرسنجی وبگاه اُولِی نیز نشان می‌دهد که اکثریت قانونگذاران فنلاندی خواستار ثابت ماندن قانون این کشور درباره تقدس مذاهب هستند که شامل ۶ ماه حبس برای توهین به مقدسات می‌شود.

 

بعد از انتشار بیانیه پلیس فنلاند، «ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه نیز با استقبال از این اظهارات، نسبت به الگوبرداری دیگر کشورها ابراز امیدواری کرد.

 

کالین بامداد سه‌شنبه در صفحه توئیتر با به اشتراک گذاشتن خبر بیانیه پلیس فنلاند، نوشت: «فنلاند اعلام کرد که اجازه سوزاندن قرآن را نمی‌دهد. ما از این تصمیم معقولانه استقبال کرده و امیدواریم که سرمشقی برای دیگر کشورها باشد».

 

پیش از این نیز «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه با اشاره به احتمال ارزیابی درخواست فنلاند برای عضویت در ناتو جدای از درخواست سوئد، گفته بود آنکارا مشکلات کمتری با هلسینکی دارد. 

 

دو روز پس از هتک حرمت قرآن کریم در سوئد که قبلا هم مسبوق به سابقه بود، این اقدام هتاکانه در هلند تکرار شد و اخیرا هم این اقدام موهن در دانمارک رخ داد. این اقدام با واکنش تند ترکیه و احضار سفیران کشورهای مذکور همراه شد./ فارس

ارسال نظر