درخواست نماینده ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر فلسطین از اتحادیه اروپا-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

درخواست نماینده ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر فلسطین از اتحادیه اروپا

نماینده ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر فلسطین از اتحادیه اروپا درخواست کرد گام‌هایی واقعی و مؤثر علیه اشغال کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی بردارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایکل لینک» نماینده ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر فلسطین روز یکشنبه خواستار نگارش لیستی از اقدامات متقابل احتمالی در واکنش به اشغال کرانه باختری از سوی رژیم صهیونیستی شد.

 

 لینک در بیانیه‌ای از اتحادیه اروپا درخواست کرد درصورتی که رژیم صهیونیستی دست به اشغال کرانه باختری زد، گام‌هایی واقعی و مؤثر علیه آن بردارد.

 

این نماینده ویژه سازمان ملل نوشت: «منتقدان سیاست خارجی اتحادیه اروپا در قبال مسائل فلسطین و اسرائیل می‌گویند، این نهاد از بی‌عملی و رخوت رنج می‌برد. هیچ چیز به اندازه تهیه لیستی از اقدامات متقابل توسط اتحادیه اروپا نمی‌تواند انتقاد از اشغالگری اسرائیل و الحاق [کرانه باختری] را به تصویر بکشد».

 

لینک افزود اتحادیه اروپا «باید توافقات و همکاری‌های تجاری با اسرائیل، از جمله توافق "هرایزن ۲۰۲۰" را تعلیق کرده یا کاهش دهد».

 

وی از اتحادیه اروپا درخواست کرد «کالاهای شهرک‌های اسرائیلی بدون تأییدیه تولید توسط فلسطینی‌ها» را مورد تحریم قرار دهند و مانع از «تجارت یا سرمایه‌گذاری هرگونه شرکت و سازمان ثبت شده در اروپا در این شهرک‌ها شود».

 

لینک همچنین از اتحادیه اروپا درخواست «بر الزام اسرائیل بر پایبندی به تعهدات بین‌المللی و خاتمه دادن به محاصره نوار غزه اصرار کرده و به‌طور همزمان گام‌های ضروری برای بهبود وضع اقتصادی غزه را اتخاذ کند».

 

«لیزا ناندی» وزیر امور خارجه دولت در سایه انگلیس نیز روز یکشنبه حریم رژیم صهیونیستی در صورت اقدام به اشغال کرانه باختری رود اردن را خواستار شد.

 

همچنین روز چهارشنبه ۱۰۸۰ قانون‌گذار از ۲۵ کشور مختلف اروپا، در نامه‌ای سرگشاده از دولت‌های خود درخواست کردند مانع از اجرای طرح اشغال کرانه باختری شوند.

 

در این نامه آمده است: «طرح [دونالد] ترامپ رئیس‌جمهور [آمریکا]، به‌طزر تأسف برانگیزی، با اصول و مؤلفه‌های مورد توافق در سطح بین‌المللی در تناقض است».

 

پیش‌تر وزیر علوم و فناوری رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای گفته بود، اروپایی‌ها تهدید کرده‌اند اگر اشغال کرانه باختری ماه آینده عملی شود، بودجه تحقیقاتی برنامه «هرایزن» را قطع خواهد کرد.

 

رژیم صهیونیستی قصد دارد با حمایت‌های دولت آمریکا، ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند. مقامات و گروه‌های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند./ فراس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده