اعلام شرایط جدید عربستان برای ورود حجاج به این کشور-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

اعلام شرایط جدید عربستان برای ورود حجاج به این کشور

مقامات عربستان شرایط جدید برای ورود حجاج به این کشور را اعلام کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 11
کد خبر: ۱۱۳۱۱۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از آر تی، یکی از مقامات ریاض اعلام کرد عربستان برای پذیرفتن حجاجی که برای ادای حج عمره به این کشور سفر می‌کنند شرایطی دارد که بسته به واکسنی است که تزریق کردند. براساس این شرایط کسانی که واکسن‌های «جانسون اند جانسون، فایزر، مدرنا و آسترازنکا» را تزریق کردند لزومی ندارد در قرنطینه بمانند.

اما حجاجی که واکسن‌های «سینوفارم، سینوواک و کوواکس» را تزریق کردند باید در بدو ورود به این کشور سه روز را در قرنطینه بمانند و بعد از ارائه جواب آزمایش پی سی آر که ۴۸ ساعت قبل از ورود به این کشور گرفته شده باشد اجازه ورود به عربستان را خواهند داشت.

این مقام عربستانی اعلام کرد تمام کسانی که برای حج عمره به این کشور وارد می‌شود یک گواهینامه از وزارت بهداشت عربستان دریافت خواهند کرد که با کد کیو آر خوانده شده و بر همه کسانی به شهر‌های این کشور وارد شده‌اند لازم است که این کد را داشته باشند.

سال ۲۰۲۱ بعد از دو سال محدودیت بر حج واجب و حج عمره عربستان موافقت کرد حجاجی را به صورت محدود برای انجام عمره به این کشور راه خواهد داد. به همین دلیل در ۳۰ مرداد سال جاری یک کاروان از سه کشور عربی که رابطه خوبی نیز با عربستان دارند برای انجام عمره وارد شهر مدینه شدند.

در دوسالی که همه‌گیری کرونا اتفاق افتاد عربستان تنها اجازه انجام حج واجب و عمره به تعدادی از شهروندان سعودی داده و از ورود حجاج دیگر کشور‌ها به خاک خود ممانعت کرده که این موجب بروز برخی از انتقادات از سوی کشور‌های مسلمان علیه عربستان شد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده