واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم دیدار الجولانی با پادشاه بحرین در منامه عراقچی همتای سعودی را در جریان مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا قرار داد

بورل:سفر رئیس‌جمهور چین به مسکو خطر آغاز جنگ هسته ای را کاهش داد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن استقبال از طرح صلح چین برای اوکراین گفت که سفر رئیس‌جمهور چین به روسیه، خطر آغاز جنگ اتمی را کاهش داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 25
کد خبر: ۱۷۷۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن استقبال از طرح صلح چین برای اوکراین تصریح کرد که سفر اخیر «شی جین پینگ» به روسیه، خطر آغاز جنگ اتمی را کاهش داد.

 

بنا بر گزارش روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز»، بورل علی‌رغم آن‌که تصریح کرد که پیشنهاد صلح چین برای پایان دادن به جنگ اوکراین گرچه کافی نیست، اما از آن استقبال می‌کند.

 

مقام‌های چین در ماه فوریه سال جاری میلادی طرح صلح را برای پایان دادن به جنگ اوکراین پیشنهاد دادند که شامل ۱۲ نکته است که از آن جمله می توان به درخواست آتش‌بس، احترام به منافع مشروع تمام کشورها در زمینه امنیت و حل و فصل بحران انسانی در اوکراین اشاره کرد.

 

بنا بر گفته «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، بسیاری از نکات طرح صلح چین را می‌توان به عنوان اساس حل مسئله اوکراین در زمانی آمادگی غرب و کی‌یف برای صلح قرار داد.

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین در ارتباط با سفر رئیس‌جمهور چین به روسیه گفت: «یک چیز مهم این است که این سفر، خطر جنگ هسته‌ای را کاهش می‌دهد و آن‌ها [چینی‌ها] آن را بسیار واضح اعلام کرده‌اند».

 

بورل ادامه داد: «سفر شی جین پینگ رئیس جمهور چین و متحد همیشگی روسیه به مسکو نشانه مثبتی است که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ممکن است از سلاح هسته‌ای استفاده نکند. سفر رهبر چین به روسیه جهان را امن‌تر کرد و به طرز چشمگیری شانس استفاده پوتین از تسلیحات هسته‌ای را کاهش داد».

 

پوتین روز سه‌شنبه هفته پیش، پس از امضای اسناد مشترک با شی در جمع خبرنگاران گفت: «طرح صلح چین زمانی که غرب و کی یف آماده باشند، می‌تواند به عنوان مبنایی برای حل و فصل صلح آمیز در نظر گرفته شود. مذاکرات با شی‌ جین‌ پینگ موفقیت آمیز و سازنده بود».

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار