اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد  روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول»

فداکاری برای تیم ملی به سبک قلعه‌نویی

امیر قلعه‌نویی از نظر جسمانی شرایط بهتری دارد و به احتمال فراوان عصر سه‌شنبه از روی نیمکت تیم ایران را همراهی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر. سرمربی تیم ملی که با مشکل سنگ کلیه دست و پنجه نرم می‌کند، چند روزی است حال جسمانی خوبی ندارد. او که به واسطه این شرایط در نشست خبری قبل از بازی با ازبکستان هم حضور نداشت، امیدوار است بتواند عصر سه‌شنبه از کنار زمین شاگردانش را هدایت کند.

 

سعید الهویی مربی تیم ملی درباره آخرین وضعیت جسمانی قلعه‌نویی گفت: «به‌خاطر مشکلی در کلیه شان پیش آمد و سنگ کلیه‌ای که داشتند، پزشکان به‌خاطر عوارض بعد از عمل سنگ شکن از ایشان خواستند به این سفر نروند. چون سه ساعت پرواز بود و تغییر آب و هوایی وجود داشت. با این حال ایشان گفتند تیم را تنها نمی‌گذارند.»

 

مربی تیم ملی درباره حضور قلعه‌نویی در بازی با ازبکستان افزود: «دو روز اخیر شرایط‌شان بهتر شده و انشاالله در جریان بازی هم سرمربی تیم‌مان را پرانرژی و پرتوان کنار خودمان خواهیم داشت.»/ ورزش سه

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار