پیشرفت قابل توجه در مذاکرات تجاری آمریکا و چین حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آنها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد علت اصلی اختلاف ترامپ و نتانیاهو به روایت رسانه عبری زبان عراقچی به امارات می‌رود واشنگتن: آمریکا و چین برای کاهش کسری تجاری به توافق رسیدند نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه عراقچی: از نظر ما غنی سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست /رفع تحریم‌ها یکی از پایه‌های مذاکرات ما است وزیر خارجه عمان: مذاکرات ایران و آمریکا دربردارنده ایده‌های مفید و خلاقانه بود رویترز: ترامپ به دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است

انتقاد مسکو از تلاش گروه ۷ برای فشار همه‌جانبه بر روسیه و چین

معاون وزیر خارجه روسیه با انتقاد از ادعاهای کشورهای گروه ۷ درباره زرادخانه اتمی این کشور و چین، گفت که این لفاظی‌ها با هدف اعمال فشار روانی، نظامی و سیاسی بر مسکو و پکن است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه واکنش‌های تند دولت‌های روسیه و چین به بیانیه تنش‌زای اجلاس گروه ۷ در ژاپن، مسکو این گروه را به تلاش برای فشار همه جانبه بر مسکو و پکن متهم کرد.

 

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه بامداد سه‌شنبه گفت که لفاظی‌های هسته‌ای گروه ۷ علیه روسیه و چین، تنها با هدف اعمال فشار روانی، نظامی و سیاسی بر این دو کشور انجام شده است.

 

در اولین بیانیه خلع سلاح هسته‌ای که روز شنبه در اجلاس سران گروه ۷ در هیروشیما منتشر شد، از روسیه و چین خواسته شده تا شفافیت بیشتری در مورد زرادخانه‌های اتمی خود، مشابه آنچه آمریکا، انگلیس و فرانسه انجام داده‌اند، نشان دهند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ریابکوف که مسئولیت کنترل تسلیحاتی در وزارت خارجه روسیه را نیز برعهده دارد، درباره این بیانیه توضیح داد که این اظهارات منعکس‌کننده لحن ضد روسی و ضد چینی گروه ۷ است.

 

ریابکوف در این‌باره اظهار داشت: «این تصور وجود دارد که لفاظی‌های غربی در مورد حجم زرادخانه‌های هسته‌ای آنها یک هدف واحد دارد، اعمال فشار روانی و نظامی-سیاسی بر روسیه و چین».

 

سران ثروتمندترین کشورهای جهان موسوم به گروه ۷ که طی روزهای اخیر در شهر هیروشیما گرد هم آمدند، علاوه بر روسیه، نسبت به افزایش تنش‌ها در دریای شرقی و دریای جنوبی چین و همچنین درباره وضعیت حقوق بشر در این کشور پهناور آسیایی نیز ابراز نگرانی کردند.

 

همین امر باعث شد که وزارت خارجه چین در اعتراض به بیانیه مداخله‌جویانه کشورهای عضو گروه ۷ درباره مسائل داخلی این کشور، سفیر ژاپن در پکن را احضار کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار