پیشرفت قابل توجه در مذاکرات تجاری آمریکا و چین حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آنها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد علت اصلی اختلاف ترامپ و نتانیاهو به روایت رسانه عبری زبان عراقچی به امارات می‌رود واشنگتن: آمریکا و چین برای کاهش کسری تجاری به توافق رسیدند نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه عراقچی: از نظر ما غنی سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست /رفع تحریم‌ها یکی از پایه‌های مذاکرات ما است وزیر خارجه عمان: مذاکرات ایران و آمریکا دربردارنده ایده‌های مفید و خلاقانه بود رویترز: ترامپ به دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است

آغاز اعتصاب غذای هزار اسیر فلسطینی

یک هزار اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی اعلام کردند که در واکنش به حملات وحشیانه و بی‌سابقه نظامیان این رژیم به اسرا، اعتصاب غذای نامحدود خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، اداره اطلاع رسانی اسرای فلسطینی امروز پنجشنبه اعلام کرد که نزدیک به ۱۰۰۰ زندانی فلسطینی دربند زندان‌های رژیم صهیونیستی در اعتراض به تخلفات و تجاوزات اداره زندان‌های این رژیم از ساعت ۱۹ امروز دست به اعتصاب غذای علنی خواهند زد.

 

مؤسسه فلسطینی مهجة القدس تأیید کرد که بر بخش‌هایی از زندان صحرایی النقب حالت تنش حاکم است و ارتباط با زندانیان حماس و جهاد اسلامی در برخی بخش‌ها قطع شده است.

 

احمد القدره، مدیر دفتر اطلاع رسانی اسرای فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی، از جوانان مبارز فلسطینی خواست تا در اعتراض به حمله وحشیانه زندانبانان صهیونیست به زندانیان فردا جمعه نقاط تماس با اشغالگران را به آتش بکشند.

 

وی همچنین از ملت فلسطین خواست برای نشان دادن خشم مردمی و گروه‌های فلسطینی از تجاوزات صهیونیست‌ها به اسرا، فردا پس از نماز جمعه تظاهرات گسترده برگزار کنند.

 

القدره خاطرنشان کرد: پس از ورود اسرا به اعتصاب دسته جمعی، همه فلسطینی‌ها باید در حمایت از آنها در مسیر مبارزه با ظلم زندانبانان صهیونیست، آماده باش عمومی اعلام کنند و به خیابان‌ها بیایند.

 

این تحولات در حالی صورت می‌گیرد که واحدهای سرکوبگر اداره زندان‌های رژیم صهیونیستی صبح امروز پنج‌شنبه به طرز وحشیانه‌ای به زندان النقب یورش بردند و زندانیان این بخش را به مقصد نامعلومی منتقل کردند.

 

همچنین انجمن اسرای فلسطینی «واعد» نیز اعلام کرد که حمله فعلی اشغالگران به اسرای فلسطینی بزرگترین حمله در سال‌های اخیر است و دو روز پس از بازدید ایتمار بن غفیر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از زندان و صدور دستور برای تشدید حملات به اسرا انجام می‌شود./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار