اتهام زنی علیه ایران در بیانیه پایانی شورای همکاری خلیج فارس-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

اتهام زنی علیه ایران در بیانیه پایانی شورای همکاری خلیج فارس

کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه پایانی خود ادعاهای بی اساسی را درباره جزایر سه گانه ابوموسی، تنب کوچک و تنب بزرگ مطرح کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۸ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 16
کد خبر: ۱۰۲۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه پایانی نشست خود با طرح ادعا‌های بی اساس و دروغ در خصوص جزایر سه گانه ابوموسی، تنب کوچک و تنب بزرگ، ایران را به اشغالگری در این جزایر متهم و این اقدام را محکوم کردند.

علاوه براین، شورای همکاری خلیج فارس در مطالبه‌ای زیاده خواهانه، خواستار مشارکت در مذاکرات مربوط به توافق هسته‌ای با ایران شدند.

در این بیانیه همچنین بدون توجه به جنایت‌ها و تجاوزات رژیم سعودی علیه ملت یمن، این سازمان بر حمایت خود از عربستان در جنگ علیه مردم بی دفاع یمن تأکید کرده و کشورهای عضو مدعی شدند با هدف برقراری امنیت، صلح و ثبات، از دولت مستعفی یمن که در ریاض مستقر است، حمایت می‌کنند.

این کشور‌ها در ارتباط با تحولات افغانستان هم اعلام کردند: از مردم افغانستان حمایت و بر لزوم تداوم ارسال کمک‌های انسانی و تشویق طرف‌های مختلف به توجه به منافع عمومی کشور تأکید می‌کنیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: هیچ طرفی نباید در امور داخلی افغانستان دخالت کند و نباید از خاک این کشور برای تقویت تروریسم و قاچاق مواد مخدر استفاده شود.

این کشور‌ها همچنین از تلاش‌های دولت عراق برای مبارزه با تروریسم و تصمیم آن برای برگزاری انتخابات در پایان سال جاری تمجید و توصیه کردند در اجرای طرح همکاری مشترک با عراق تسریع شود.

در همین راستا، فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق در پایان این نشست گفت: عراق می‌تواند نقش بزرگی را در نزدیکسازی دیدگاه‌های بین ایران و کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس ایفا کند.

فؤاد حسین همچنین افزود: به تفاهماتی در مورد پرونده واردات برق از کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس دست یافتیم./ باشگاه خبرنگاران جوان 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده