ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

زلنسکی تابعیت چند سیاستمدار حامی روسیه در اوکراین را لغو کرد

«ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین تابعیت اوکراینی چند سیاستمدار با نفوذ سابق را با هدف آنچه «پاکسازی» کشورش از نفوذ حامیان روسیه خواند، لغو کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری «رویترز»، زلنسکی در یک سخنرانی که شبانه از طریق ویدیوکنفرانس ایراد کرد مدعی شد: «امروز من اسناد مرتبط را با هدف اتخاذ گام دیگری برای محافظت از کشور ما در برابر کسانی که در سمت متجاوز هستند و پاکسازی کشور از آنها امضا کردم.»

زلنسکی اسامی این سیاستمداران را اعلام نکرد اما گفت، آنها دارای تابعیت دوگانه روسیه بوده‌اند.

بر اساس گزارش رسانه‌های دولتی اوکراین، فهرست این سیاستمداران شامل چند سیاستمدار ارشد دولت «ویکتور یانوکوویچ» که از سال 2010 تا زمان سرنگونی دولتش در سال 2014، رئیس جمهور این کشور بود، می‌شود.

پایگاه خبری «آر.بی.سی-اوکراین» نوشته است، این فهرست شامل وزیر سابق آموزش و علوم، معاون نخست وزیر سابق و وزیر کشور سابق اوکراین است.

دولت زلنسکی از زمان شروع عملیات ویژه ارتش روسیه در فوریه سال گذشته میلادی در اوکراین دست به لغو تابعیت چهره‌های برجسته اوکراینی‌ حامی روسیه زده است.

زلنسکی همچنین اظهار کرد، وضعیت در خط مقدم‌ درگیری در شرق اوکراین با اعزام هر چه بیشتر سربازان روسی به جنگ در حال دشوارتر شدن است.

زلنسکی خاطر نشان کرد: «من اغلب گفته‌ام وضعیت در خط مقدم دشوار بوده و در حال دشوارتر شدن است و حالا نیز دوباره آن را می گویم...نیروی مهاجم در حال متمرکز کردن هر چه بیشتر سربازانش بر شکستن مواضع دفاعی ما است. وضعیت در شهرهای باخموت، وولدار، لیمان و حوزه‌های دیگر بسیار سخت است.»

متحدان غربی اوکراین از ابتدای سال ۲۰۲۳ تلاش کرده‌اند موج ارسال تسلیحات برای کی‌یف را با ارسال تسلیحات سنگین جدید و بی‌سابقه‌ تشدید کنند. آنها در هفته‌های اخیر با مانور روی اینکه روسیه قصد تجمیع و تدارک قوایش برای اجرای دور جدیدی از حملات سنگین در اوکراین را دارد، آلمان را برای موافقت با ارسال تانک‌های پیشرفته لئوپارد به اوکراین تحت فشار گذاشتند.

پیش از این، «سرگئی ناریشکین» رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه با اشاره به افزایش سهم ناتو در جنگ اوکراین، هشدار داده بود غرب سلاح‌های تهاجمی بیشتری به کی‌یف داده و به رؤیاپردازی درباره شکست مسکو ادامه می‌دهد.

«دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت ملی روسیه شامگاه شنبه بار دیگر درباره هرگونه اقدام اوکراین برای حمله به شبه‌جزیره کریمه هشدار داد. مدودف در صفحه توئیتر خود نوشت: «قوانین بین‌المللی به اراده مردم احترام می‌گذارد. کریمه، روسیه است. حمله به کریمه یعنی حمله به روسیه و تشدید درگیری‌ها.»/فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار