واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم دیدار الجولانی با پادشاه بحرین در منامه عراقچی همتای سعودی را در جریان مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا قرار داد

نشست چهارجانبه وزرای خارجه ایران، روسیه، سوریه و ترکیه

معاون وزارت خارجه روسیه روز یکشنبه گفت که وزرای خارجه ایران، سوریه، روسیه و ترکیه در پی تشکیل نشستی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «رویترز»، «میخائیل بوگدانوف» معاون وزارت امور خارجه روسیه روز یکشنبه اعلام کرد وزرای خارجه روسیه، ترکیه، سوریه و ایران در پی برگزاری نشستی چهار جانبه هستند.

بوگدانوف بدون اشاره به جزئیات بیشتر گفت: «در حال حاضر تشکیل نشست وزرای خارجه در قالب چهارجانبه در دستور کار است. و اینک شرایط برگزاری این جلسه در حال بررسی است.»

این در حالی است که وزرای دفاع روسیه، ترکیه و سوریه در ماه دسامبر در شهر «مسکو» درباره «بحران سوریه» گفت‌وگو کنند.

این نشست در حالی برگزار خواهد شد که «ایمن سوسان» معاون وزیر خارجه سوریه در نشست آستانه، ضمن تاکید بر این موضوع که سوریه در نتیجه منطق سلطه آمریکا آسیب دیده، تاکید کرد: «بهانه‌های اشغالگران ترکیه برای سیاست‌های خود در سوریه، دیگر کسی را فریب نمی‌دهند.»

معاون وزیر امور خارجه سوریه افزود: «حضور غیرقانونی نیروهای خارجی در خاک سوریه نقض قوانین بین‌المللی است و با هدف جلوگیری از ایجاد ثبات در سوریه، از بین رفتن دستاوردهای دمشق در زمینه مبارزه با تروریسم و ​​مانع تراشی در روند بازسازی کشور ماست و باید فوراً با هر شرایطی پایان یابد.»

چندی قبل منابع رسانه‌ای عراقی و سوریه از حمله هوایی ترکیه علیه برخی مناطق در شمال عراق و سوریه خبر دادند.منطقه «امیدی» و روستاهای «سجیر» در استان دهوک در شمال عراق و برخی مقرهای شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) در تل تمر در شمال سوریه هدف بمباران ترکیه قرار گرفتند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار