بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان

سیدحسن خمینی: حفظ جمهوریت نظام را باید نصب العین خود قرار دهیم

یادگار حضرت امام گفت: جمهوری اسلامی یک کالبد مقدسی است که در قالب قانون اساسی شکل گرفته متشکل از دو قید بسیار مهم است، یکی آحاد مردم است. جمهوری اسلامی یک نظامی است که برآمده از خواسته‌های مردم است و حفظ جمهوریت را باید نصب العین خود قرار دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 04
کد خبر: ۱۸۷۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) در حرم بنیانگذار انقلاب اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره ایشان و شهدای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: سال گذشته رهبری فرزانه انقلاب تعبیری داشتند که کلمه قصاری بود که می‌تواند نقشه راهی برای مردم و آینده نظام باشد. ایشان فرمودند امام جان و روح انقلاب اسلامی است. این یکی از زیباترین تعابیر درباره امام و نظام برآمده از مجاهدت‌های عمر طولانی امام و زحمات طاقت فرسای مردم و تلاش بی‌وقفه روحانیت شیعه و مجاهدت‌های مستضعفین جهان را این جمله بیان می‌کند.

وی افزود: جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش بزرگترین میراث امام راحل است. جمهوری اسلامی یک کالبد مقدسی است که در قالب قانون اساسی شکل گرفته متشکل از دو قید بسیار مهم است، یکی آحاد مردم است.

یادگار امام با اشاره به توجه امام راحل به نقش مردم و بیداری دل‌های آنان، اظهار کرد: امام راحل فقط و فقط به بیداری دل‌های مردم توجه داشت و انقلابی پدید آورد که بی‌تردید مردمی‌ترین انقلاب جهان است. جمهوری اسلامی یک نظامی است که برآمده از خواسته‌های مردم است و حفظ جمهوریت را باید نصب العین خود قرار دهیم.

سیدحسن خمینی با اشاره به تاکید رهبری انقلاب به حفظ سلامت و امنیت و رقابت و مشارکت در انتخابات، تاکید کرد: رکن دوم این نظام اسلام است و امام یک فقیه هم بود. فقه ما بن‌مایه این نظام است، اما امام هم به نقش زمان و مکان در اجتهاد بود نه یک فقه خشک و درجازننده. فقه پویا که توان حل مشکلات جامعه را دارد مورد تاکید امام بود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اصول اساسی جمهوری اسلامی عزتی است که در قالب استقلال سیاسی کشور وجود دارد. در طول تاریخ ۲۰۰ سال اخیر هیچ دوره‌ای مانند دوره جمهوری اسلامی دارای استقلال سیاسی نبودیم. تلخی عزل و نصب حاکمان ما به دست بیگانگان بوده است و آخرین حاکم جائر سلطنت با تصمیم سلاطین و سفرای غیرایرانی ایران را ترک می‌کند.

یادگار امام با بیان این‌که «جمهوری اسلامی نظامی است که باید حتماً مردم در زندگی در آن احساس رفاه کنند»، تاکید کرد: همت همه در این باید باشد که رفاه را پدید آورند. نقاط ضعفی هست، اما نقاط امیدی هم هست و مهمترین آن توان و قدرت مردم است.

سیدحسن خمینی در پایان سخنانش یادآور شد: امروز در جمهوری اسلامی با نظامی به وسعت خون‌های پاک شهدا آینده‌ای پیش رو داریم که باید تلاش کنیم با درس از گذشته‌ها، آینده‌ای شیرین بسازیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار