حذف آزمایش غربالگری زنان باردار در مجلس صحت دارد؟-راهبرد معاصر
پیدا شدن یک خمپاره منور در یکی از روستا‌های گرگان زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف خودرو‌های توقیفی اسامی تعدادی از فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد ورود دو موج بارش پی‌ در پی به کشور از فردا قاتل دکتر باستانی اعدام شد هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۷/۵ | هشدار خسارت به کشاورزان محسنی اژه‌ای در جمع قضات: کار امروز مردم را به فردا واگذار نکنید | لزوم تمکین به قانون در تعامل سه قوه معاون قوه قضائیه: اولویت استخدام نیرو برای دادگاه‌های صلح با نیرو‌های شورا‌های حل اختلاف است امکان انتخاب سازمان محل خدمت برای سربازان ماهر تشدید سامانه بارشی در نوار شمالی کشور | هشدار نارنجی برای ۶ استان رئیس قوه قضائیه وارد سمنان شد قوه قضاییه: پیامک‌های دارای لینک جهت پرداخت وجه، جعلی هستند جزئیات انتصابات جدید در شهرداری تهران با حکم زاکانی افزایش ۳۰ درصدی مستمری مهرماه مددجویان بهزیستی و کمیته امداد

حذف آزمایش غربالگری زنان باردار در مجلس صحت دارد؟

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که مجلس شورای اسلامی مصوبه‌ای در مورد حذف غربالگری زنان باردار نداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 16
کد خبر: ۷۴۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدحسین فرهنگی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در نشست خبری ظهر امروز شنبه خود اظهار کرد: موضوع غربالگری بانوان باردار نه در کمیسیون‌های مجلس مطرح است و نه به طور جدی مطرح می‌شود بلکه نظری در یکی از فراکسیون‌ها مطرح شده و در این زمینه تصمیم گیری نشده است.

 

وی اضافه کرد: این موضوع در یکی از فراکسیون‌ها مطرح بوده و در کمیسیون ویژه خانواده مطرح شده، اما تصویب نشده است.

 

سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی یادآور شد: گاهی موضوعی به عنوان پیشنهاد در یک فراکسیون غیرسیاسی مطرح می‌شود یا به عنوان دیدگاه شخصی یک نماینده است، ولی به عنوان نظر مجلس شورای اسلامی منعکس می‌شود درخواست ما از رسانه‌ها این است که نظرات نمایندگان را به عنوان نظر خودشان و نه نظر مجلس منعکس کنند چرا که نظر مجلس شورای اسلامی در مصوبات مجلس و نظر کمیسیون‌ها در مصوبات کمیسیون‌ها منعکس می‌شود. ضمن این که مصوبه مجلس هم باید به تایید شورای نگهبان و بعضا تایید مجمع تشخیص مصلحت نظام و اجرای نهایی نیازمند است. اما نهایتا مصوبه مجلس را میتوان به عنوان نظر مجلس تلقی کرد.

 

نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به خبرنگاری که معتقد بود این ایراد به نمایندگانی بر میگردد که موضوعی را پیش از نهایی شدن مطرح می‌کنند و نباید موضوع را به گردن رسانه‌ها انداخت، گفت: این ایراد وارد نیست من نخواستم این را به گردن کسی بیندازم بلکه بحث این است که وقتی نظر نماینده منعکس می‌شود نباید به عنوان نظر مجلس شورای اسلامی تلقی شود نمایندگان را هم طبق قانون اساسی نمیتوان محدود کرد. اصل ۸۴ قانون اساسی می‌گوید که نمایندگان در اظهارنظر در همه زمینه‌ها اختیار دارند. ما باید به این موضوع توجه کنیم که نظر نماینده لزوما مصوبه مجلس نیست گرچه ممکن است به مصوبه منتهی شود یا نشود.

 

فرهنگی خاطرنشان کرد: اظهارنظر یک نماینده یا تصویب یک فوریت یا دو فوریت و حتی مصوبه کمیسیون، مصوبه مجلس شورای اسلامی نیست گاهی مجلس به دوفوریت موضوعی با دو سوم آرا رای داده، ولی در بحث‌های کارشناسی به این نتیجه رسیده که این موضوع به صلاح کشور نیست و به کلیات رای نداده است یا ممکن است طرحی با امضای تعدادی نماینده اعلام وصول شود و نهایتا در کمیسیون تغییرات اساسی کند که متفاوت از طرح اولیه باشد./ ایسنا



ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار