سرفه‌های اُمیکرون تا چند روز خطرناک است؟-راهبرد معاصر
فقط ۷ درصد نیروی کار کشور مهارت دارند جزئیات و زمان اجرای طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد + جدول ابطال مجوز داروخانه و مطب در صورت فروش داروی سقط جنین سومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده ترور شهید سلیمانی برگزار شد آینده روشن برای درمان فلج مغزی / معجزه بند ناف در دنیای پزشکی فرهنگیان فاقد رتبه تا ۲۲ آبان برای بارگذاری مدارک در سامانه فرصت دارند مجازات سنگین برای متهم ردیف اول سرقت از صندوق امانات بانک ملی تهران تا پایان هفته سردتر می‌شود | بارش برف در ارتفاعات انتصاب مهم در وزارت آموزش و پرورش؛ محمد سلیمی کیست؟ دستور تعیین تکلیف خودرو‌های توقیفی صادر شد عاملان انتشار کلیپ نامتعارف در گیلان بازداشت شدند زمان‌بندی اجرای طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جدول اطلاعیه آموزش‌وپرورش درباره مسمومیت دانش‌آموزان با اسپری فلفل وزارت بهداشت: آمار بیماری دیابت وحشتناک است؛ ۸ تا ۹ میلیون نفر در کشور مبتلا به پیش‌دیابت هستند مانور منحصربه‌فرد فضاپیمای اسرارآمیز آمریکا در مدار زمین

سرفه‌های اُمیکرون تا چند روز خطرناک است؟

پس از گذشته ۱۰ روز ماندگاری سرفه‌ها جزو عوارض ناشی از این بیماری است و خطری برای دیگران ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر یک متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه سرفه هم جزو علائم و هم جزو عوارض ناشی از ابتلا به سویه اُمیکرون محسوب می‌شود، گفت این سرفه‌ها فقط تا ۱۰ روز نشانه علائم بیماری بوده و احتمال انتقال ویروس از طریق آن‌ها وجود دارد.

 علیرضا جانبخش با اشاره به علامت بارز سرفه در مبتلایان سویه جدید اُمیکرون، گفت: سرفه در این بیماری هم جزو علائم است و هم جزو عوارض محسوب می‌شود. اغلب مبتلایان به اُمیکرون علائم سرفه را دارند که تا مدتی پس از بیماری هم ماندگار است.

جانبخش خاطرنشان کرد: در ۱۰ روز ابتدای ابتلا، این سرفه‌ها علائم بیماری است و در این مدت امکان انتقال ویروس از طریق این سرفه‌ها به افراد دیگر وجود دارد.

این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: پس از گذشته ۱۰ روز ماندگاری سرفه‌ها جزو عوارض ناشی از این بیماری است و خطری برای دیگران ندارد.

جانبخش درخصوص خطرات این عارضه گفت: در صورتی که فرد در کنار سرفه، تنگی نفس و کاهش سطح اکسیژن نداشته باشد، این سرفه‌ها برای فرد خطرناک نبوده و تنها نشانه التهاب نای است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در صورتی که افراد در کنار سرفه تنگی نفس یا افت سطح اکسیژن خون دارند، باید به پزشک مراجعه کرده تا میزان درگیری ریه‌ها مشخص شود./پانا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار