ولایتی:‌ آماده میانجیگری میان ارمنستان و آذربایجان هستیم-راهبرد معاصر
تعابیر رهبر انقلاب درباره شهید رئیسی و سایر شهدای اخیر مذاکره احزاب اصلاح طلب برای ورود به انتخابات ریاست جمهوری بیانیه هیات دولت در خصوص حضور حماسی مردم در مراسم‌ تشییع شهدای خدمت چرا لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در دولت تصویب شد؟ مخبر: دولت به تمام تعهدات «رئیس جمهور شهید» از جمله ساخت مسکن متعهد است محمدرضا عارف وارد رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری می‌شود؟ برگزاری انتخابات الکترونیکی ریاست‌جمهوری در انتظار نظر شورای نگهبان مسابقات پنجگانه نظامی ایران و روسیه در اصفهان برگزار شد دو نامزداحتمالی اصلاحات/شرط لاریجانی برای اعتدالیون کدخدایی: امیرعبداللهیان مرد میدان دیپلماسی بود اسامی نامزدهای هیئت رئیسه مجلس دوازدهم رئیس‌‌جمهور عراق وارد تهران شد جزئیات روند برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری؛ از زمان تائید صلاحیت‌ها تا اعلام اسامی نامزدها قدردانی از حضور پرشور مردم در بدرقه رئیس جمهور شهید جزئیات جلسه افتتاحیه مجلس دوازدهم

ولایتی:‌ آماده میانجیگری میان ارمنستان و آذربایجان هستیم

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل با اشاره به اینکه تهران آماده است میانجی در روابط ایروان و باکو باشد گفت: یک حادثه کوچک در منطقه موجب حضور و دخالت کشورهای دیگر می‌شود و قطعاً این نوع هرج و مرج‌ها را کنار مرزهای خود تحمل نخواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 13
کد خبر: ۱۵۴۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در گفت‌وگویی در پاسخ به این سوال که آیا ایران حاضر است در روابط بین همسایگان خود، ارمنستان و آذربایجان نقش میانجی را ایفا کند، گفت: بله، حتماً. در گذشته که بنده وزیر خارجه بودم، تلاش بسیار کردیم که این میانجی‌گری انجام شود و تا حدودی هم موفق بودیم، اما گاهی بعضی کشورها که نفع آنها در درگیری دو همسایه بود، دخالت می‌کردند و مشکلاتی را به وجود می‌آوردند.

 

وی بیان کرد: می‌توانیم نقش مؤثری در این زمینه داشته باشیم. امیدواریم که بین هیچ‌یک از همسایگان ما درگیری نباشد و در این مورد از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنیم و به سهم خود تنش‌ها را از بین برده‌ایم تا در بین همسایگان صلح و آرامش برقرار باشد.

 

ولایتی تصریح کرد: در بین مناطق مختلفی که در همسایگی جمهوری اسلامی ایران هستند، منطقه قفقاز حساسیت خاصی دارد و لذا نسبت به این بخش از همسایگی‌مان حساسیت و مراقبت بیشتری داریم. یکی از عوامل بسیار مهم در برقراری صلح و آرامش میان کشورها که نقش اساسی دارد، حفظ مرزهای شناخته شده تاریخی است.

 

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل اظهار کرد: با توجه به اینکه هرگونه تجاوز مرزی از یک کشور به کشور همسایه موجب بال رفتن تنش در آن منطقه و برافروخته شدن جنگ‌های محلی می‌شود، اولین نتیجه آن حضور کشورهای آشوب طلب و سوءاستفاده‌کننده مثل آمریکا و رژیم صهیونیستی به بهانه ایجاد آتش بس است.

 

وی تصریح کرد: با این نوع تحولات، یک حادثه حتی کوچک مرزی در این منطقه حساس موجب حضور و دخالت کشورهای دیگر می‌شود و یک کانون تنش و بحران شکل می‌گیرد که البته قطعاً این نوع هرج و مرج‌ها را در کنار مرزهای خود تحمل نخواهیم کرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار