دولت لایحه ساماندهی سهمیه‌های کنکور را به شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ارجاع داد-راهبرد معاصر
اسلامی: تاکنون ۶ نفر برای انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرده‌اند لاریجانی پس از ثبت نام انتخابات: افراد کاربلد و توانمند با هر سلیقه به کار گرفته می‌شوند آغاز دومین روز ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری علی لاریجانی برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد واکنش محسن رضایی به ریاست قالیباف بر مجلس دوازدهم محمدصدر:نمی‌دانم کاندیدا ‌می‌شوم یا نه/خاتمی گفت ثبت‌نام کنم وزیر کشور عراق با سرلشکر باقری دیدار کرد تاکید مخبر بر حمایت از بازار بورس و درخواست از وزیر اقتصاد علت مغایرت آرای هیئت رئیسه پس از بازشماری چه بود؟ آغاز عملیات اجرایی 200 هزار واحد مسکونی در تهران+ جزئیات مصوبات هیأت دولت برای حذف سختگیری‌های صدور مجوزهای کسب و کار سرلشکر سلامی: شهید موسوی یکی از شخصیت‌های درخشان و برجسته سپاه بود برگزاری مراسم ختم مادر سیدحسن نصرالله از سوی رهبر انقلاب قدر؛ اولین موشک بالستیک ضدکشتی ایران در اختیار انصارالله یمن واکنش زاکانی به احتمال کاندیداتوری‌ ریاست جمهوری

دولت لایحه ساماندهی سهمیه‌های کنکور را به شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ارجاع داد

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: دبیر هیأت دولت، لایحه ساماندهی سهمیه‌های کنکور را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۰۸ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 29
کد خبر: ۳۲۰۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم خدایی روز یکشنبه اظهار داشت: لایحه ساماندهی سهمیه‌های ورود به مقاطع مختلف آموزش عالی که ترکیبی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی است، از سوی حسین سیمایی صراف برای بررسی و تصویب به این شورا ارجاع داده شده است.

 

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: لایحه ساماندهی سهمیه های کنکور باید در یکی از این دو نهاد پیگیری می شد که با تشخیص دبیر هیأت دولت در اختیار شورا قرار گرفت.

 

وی افزود: شاید تا تصویب این لایحه، پیشنهادات دیگری برای اعمال در آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شود.

 

خدایی درباره زمان اجرای این لایحه تاکید کرد: هر زمان این لایحه به تصویب برسد،‌ قابلیت اجرایی شدن دارد و این امکان هست که مفاد آن در کنکور ۹۹ اجرایی شود.

 

۱۶ آذرماه سال جاری وزیران علوم و بهداشت با تقدیم لایحه ساماندهی سهمیه‌های ورود به مقاطع مختلف آموزش عالی به هیات دولت، پیشنهاد لغو مصوبه تسهیلات فرزندان اعضای هیأت علمی را ارائه کردند.

 

در این لایحه آمده است: تمام قوانین و مقررات مصوب ابلاغی مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیته های مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای هدایت استعدادهای درخشان در خصوص نحوه اعمال سهمیه ها در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی (شامل بومی گزینی، قانون عدالت آموزشی، سهمیه های مندرج در قانون خدمات رسانی به ایثارگران و اصلاحات بعد آن، قانون ورود رزمندگان به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، سهمیه های مربوط به کارگر نمونه، قهرمانان ورزشی، حافظان قرآن، دانشجوی نمونه کشوری، بهیاری و غیره) لغو و این قانون جایگزین آن ها می شود و پس از آن امکان ایجاد هیچ گونه سهمیه جدیدی به جز موارد مندرج در این قانون وجود ندارد.

 

یکی از امتیازات جنجالی که با تصویب این لایحه حذف می شود، امتیاز نقل و انتقال و تغییر رشته فرزندان اعضای هیأت علمی است که در سال جاری حواشی زیادی به دنبال داشت.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۹
0
0
یکی از بزرگترین بی عدالتی ها وجود سهمه مناطق 2 و 3 است. این سهمیه ها بدان معنا هستند که مثلا نفر هزارم کشور که در منطقه 3 قرار دارد تبدیل به نفر صدم کشور می شود زیرا سهمیه منطقه 3 برای او اعمال می شود. در نتیجه فردی با رتبه کشوری 1000 که از منطقه 3 می باشد در رشته ای قبول می شود که افراد با رتبه کشوری مثلا 300 که از منطقه 1 هستند در آن رشته قبول نمی شوند. این یعنی جریمه کردن دانش آموز نخبه منطقه 1. راه حل آن است که همه سهمیه ها حذف و فقط نمره و رتبه کشوری ملاک باشد. با تشکر
تحلیل های برگزیده